Huawei P60 Pro: Decizia care va DEZAMAGI Foarte multi Fani

Huawei P60 Pro Decizia care DEZAMAGI multi Fani

Huawei P60 Pro este unul dintre urmatoarele modele de telefoane pe care foarte multi fani ai companiei Huawei il asteptau cu mare intres pentru lansare, insa o decizie foarte importanta a dezamagit multa lume. Mai exact, cei de la Huawei au luat decizia de a-si vinde telefoanele printr-o companie numita TD Tech, aceasta primind dreptul de a-i folosi tehnologiile, dar si de a-si fabrica singura telefoanele in baza lor, astfel ca Huawei P60 Pro ar putea fi lansat de catre ea.

Huawei P60 Pro ar putea avea denumirea TD Tech P60 Pro, daca e sa ne uitam la felul in care alte modele de telfeoane ale Huawei au fost redenumite de catre compania cu care lucreaza acum. Desigur ca nimeni nu stie 100% sigur cum vor sta lucrurile insa in baza a ceea ce vedem acum, se pare ca Huawei P60 Pro ar putea fi lansat de o alta companie, si poate cu alte functii si caracteristici decat cele asteptate de catre multi dintre fanii chinezilor pana acum.

Huawei P60 Pro: Decizia care va DEZAMAGI Foarte multi Fani

Huawei P60 Pro era asteptat cu procesoare de ultima generatie de la Qualcomm, iar asta pentru ca Huawei nu isi poate face singura procesoarele, iar cele pe care le mai are sunt deja destul de vechi. Desigur ca daca Huawei P60 Pro va fi lansat de catre cei de la TD Tech, va veni cu procesoare de la Qualcomm, insa ramane sa vedem in ce masura ele vor fi cele mai performante de la americani, sau vor fi unele care ar fi trebuit in mod normal sa ajunga in modelele de clasa medie.

Huawei P60 Pro ar putea fi lansat de catre TD Tech sub brand propriu si fara sa aiba aceeasi calitate precum un telefon fabricat de catre cei de la Huawei, dar spre asta se indreapta totul acum. Cei de la Huawei au gasit aceasta solutie ca unica metoda prin care sa-si mai poata vinde telefoanele cu tehnologii dezvoltate cu greu, iar in lipsa de alte optiuni, ideea in sine nu e chiar atat de rea daca este si supravegheat ceea ce face compania TD Tech.

Huawei P60 Pro ar putea fi lansat in 2022, fie sub brand-ul propriu al celor de la Huawei, fie sub brand-ul celor de la TD Tech, indiferent de situatie, e de asteptat ca telefonul sa nu fie dat uitarii.