LIDL Romania: Mesajul Oficial, ce Mai Ofera GRATUIT Clientilor de Azi

LIDL Romania Mesajul Oficial Ofera GRATUIT Clientilor Azi

LIDL Romania isi mentine cursul stabilit acum cativa ani, si continua sa le ofere surprize grozave clientilor din toata tara, iar asta pentru ca astazi a decis sa dea gratuit noi vouchere de cumparaturi pentru noi. Mai jos puteti vedea mesajul celor de la LIDL Romania pentru clienti, lantul de supermarket-uri promovand un nou episod al serialului Prajeli in Bucatarie, iar cu aceasta ocazie ofera si un premiu pentru clientii care-l vor urmari.

LIDL Romania a decis sa le ofere clientilor din Romania 10 vouchere de cumparaturi, insa separat de asta mai ofera si 2 jocuri Ticket to Ride Europe. Cei de la LIDL Romania desfasoara de ceva vreme aceasta promotie speciala pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca exista foarte multa lume dornica sa profite de promotiile care sunt disponibile pentru oricine e interesat sa urmareasca episoadele acestui serial de gatit al companiei.

LIDL Romania: Mesajul Oficial, ce Mai Ofera GRATUIT Clientilor de Azi

LIDL Romania are pe website-ul sau regulamentul pentru a participa la acest concurs special pe care il desfasoara in momentul de fata, si ar trebui sa il analizati cu mare atentie pentru a vedea sansele de castig. Cei de la LIDL Romania stiu foarte bine cat de important este pentru romani sa castige vouchere care sa ii ajuta sa isi faca cumparaturile mai simplu si mai usor, asa ca merita sa profitati de aceasta campanie speciala derulata acum.

LIDL Romania nu este singurul lant de supermarket-uri la care vedem acest tip de oferte speciale, asa ca e bine sa fiti atenti la ceea ce se intampla in cazul lor, iar asta pentru ca puteti primi premii grozave. LIDL Romania desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp in Romania, iar asta inseamna ca trebuie sa va grabiti si sa profitati de aceasta perioada inainte ca totul sa dispara pentru totdeauna din cadrul ofertei lantului.

LIDL Romania are deasemenea si alte promotii speciale pe care le desfasoara ina ceasta perioada, sa ca nu trebuie sa ratati ocaziile de a primi gratuit ceea ce este oferit pentru noi.