Mesajul Medicilor pentru Romani privind Vaccinarea Anti COVID

Mesajul Medicilor pentru Romani privind Vaccinarea Anti COVID

Medicii transmit un nou mesaj pentru romanii din toata tara care inca refuza sa se vaccineze impotriva COVID, spunandu-le ca ar trebui sa se gandeasca mai serios la problemele foarte mari pe care le poate produce o asemenea infectare daca nu sunt imunizati.

Acest mesaj vine dupa multe altele care au fost transmise pentru romani de catre medicii din toata tara, ei incercand sa le transmita oamenilor faptul ca daca refuza sa se protejeze, pot ajunge exact in sectiile de terapie intensiva pe care le tot vad la televizor.

“Mesajul unui medic: regretele vin prea târziu!

“Nu există orb mai mare decât cel care nu vrea să vadă!

De curiozitate, îmi întreb pacienții nevaccinați de ce nu s-au vaccinat!

Răspunsurile sunt de la nu vreau, nu am avut timp, nu știu, mi-e frică (de cine sau ce, nu se știe), până la așa vreau eu sau vor ăștia să ne omoare!

De convins nu-i conving nici cifrele, nici statisticile, nimic și nu e vina lor, ci a noastră, că nu am reușit să realizăm o educație sanitară sănătoasa, iar în momente ca acestea lipsa ei produce dezastre!

Din păcate, aici nu funcționează treaba cu mai bine mai tarziu decât niciodată, ci aia cu regretele vin prea târziu. Și tot din păcate, cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital, dar probabil pentru unii o să fie prea târziu.
În fond, toți trebuie să ne asumăm alegerile făcute!” dr. Alina Prodan”