Orange: Decizia Anuntata, ce Ofera GRATUIT pentru Milioane de Clienti

Orange Decizia Anuntata Ofera GRATUIT pentru Milioane Clienti

Orange Romania vrea sa le faca multor clienti Craciunul o perioada mult mai speciala, astfel ca a decis sa le ofere gratuit ceva de care oricare dintre ei ar avea nevoie in aceasta perioada din an, ceva extrem de interesant, pana la urma. In aceasta pagina cei de la Orange le explica milioanelor de clienti din toata Romania ceea ce pot primi gratuit daca aleg sa profite de promotia care este in plina desfasurare inainte de Craciun, iar dupa cum puteti vedea, exista destule.

Orange spune ca le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi cate 10 GB de internet gratuit pentru fiecare euro reincarcat unei cartele prepay, daca este totul facut prin contul de client din website. Inclusiv reincarcarea cu o optiune prepay le poate aduce romanilor posibilitatea de a primi trafic de internet gratuit de la Orange, scopul fiind de a le oferi oamenilor cadouri grozave inainte de Craciun, de care sigur ca se vor putea bucura inclusiv atunci.

Orange: Decizia Anuntata, ce Ofera GRATUIT pentru Milioane de Clienti

Orange ofera deasemenea si premii saptamanale pentru clientii sai din toata tara ca parte a reincarcarilor facute pentru cartele prepay, iar aici vorbim despre 10 telefoane OPPO Reno 6 5G, insa si de 1000 de euro in contul Orange Money. Practic, Orange ofera inclusiv bani si telefoane saptamanal pentru cei care reincarca orice fel de cartele prepay, iar de asta ar putea profita oricine este interesat sa obtina gratuit surprizele operatorului.

Orange spune ca in cazul acestor premii este necesara inscrierea in promotie prin intermediul serviciului *100#, deci nu veti fi in mod automat inscrisi pentru a putea castiga premiile care sunt oferite acum. Pe website-ul propriu Orange are listate toate detaliile despre care ar trebui sa stie oricine este interesat sa prticipe la aceasta promotie speciala, asa ca puteti afla din timp surprizele care au fost gandite pentru noi.

Orange mai are si alte promotii interesante de care pot profita oricare dintre romani, si nu ar trebui sa le treceti cu vederea pentru ca s-ar putea sa regretati aceasta decizie, daca o veti lua, in final.