Coronavirus Romania: Nou Numar Oficial de Cazuri Noi din 29 Noiembrie 2021

Coronavirus Romania Nou Numar Oficial Cazuri Noi 29 Noiembrie 2021

In 29 noiembrie 2021 a fost publicat de catre Ministerul Sanatatii noul numar oficial de cazuri noi generate de catre Coronavirus in Romania, iar dupa cum puteti vedea doar 1.096 de infectari au fost confirmate in ultimele 24 de ore in urma testelor facute de catre autoritati.

Nivelul spitalizarilor noi este tot mai redus in Romania in ultimele saptamani multumita scaderii cifrelor privind infectarilor, iar inclusiv la ATI exista tot mai putini pacienti care au nevoie de ajutor medical de specialitate, dar partea buna este si ca numarul deceselor este deasemenea in scadere.

In ceea ce priveste campania de vaccinare, lucrurile merg, din pacate, intr-o directie complet opusa, iar asta pentru ca numarul imunizarilor cu prima doza este in continua scadere, trend-ul parand greu de inversat fara noi masuri restrictive impuse in tara.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 29 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 1.096 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 107 decese, dintre care 15 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

Cifrele finale oficiale vor fi publicate dupa ora 13:00.