DACIA Logan 3: Decizia OFICIALA Luata in Mod Surprinzator pentru Masini

DACIA Logan 3 Decizia OFICIALA Luata Surprinzator Masini

DACIA Logan 3 are parte de o prima schimbare importanta dupa lansare, iar ea va veni la inceputul anului 2022, cei de la DACIA luand deja decizia oficiala vis-à-vis de aceasta modificare care va fi realizata pentru seria de masini. Mai exact, cei de la DACIA au decis ca DACIA Logan 3 sa se numere printre masinile care incepand cu 2022 vor avea noul logo pe care compania il va folosi inclusiv in Bigster, acesta urmand a aduce un suflu nou pentru aspectul general al masinilor.

DACIA Logan 3 va avea parte de aceasta schimbare impreuna cu Duster si Sandero, in timp ce Jogger va fi lansata din start cu o grila care va avea noul logo incorporat, sau cel putin aceasta este decizia celor de la DACIA. Includerea DACIA Logan 3, dar si a celorlalte modele, in lista masinilor care vor beneficia de aceasta schimbare este o surpriza interesanta, iar asta pentru ca nimeni nu se astepta sa vada altceva in afara de Jogger cu acest logo, pana la lansarea Duster 3.

DACIA Logan 3: Decizia OFICIALA Luata in Mod Surprinzator pentru Masini

DACIA Logan 3 va beneficia de o grila schimbata pentru a avea si noul logo, insa modificarile vor fi minime doar pentru a acomoda acest logo nou, deci nu trebuie sa va asteptati la ceva extravagant pentru masina. Modificarile vor fi facute chiar pe liniile de productie pentru DACIA Logan 3, sau celelalte masini, astfel ca in final clientii vor vedea modificarile abia cand vor primi masinile de la DACIA, unii probabil fara sa stie ca vor avea si noul logo inclus in grila fata a masinii care le va fi livrata.

DACIA Logan 3 ar urma sa aiba modificari facute si pentru felul in care arata denumirea sa pe capota masinii, astfel ca scrisul ar trebui sa aiba un design usor diferit, mai modern, mai in ton cu noul format al logo-ului. Desigur ca aceste schimbari estetice nu vor avea vreun efect asupra masinii in sine, restul caracteristicilor urmand a ramane nemodificate, lucru care desigur ca nu este vreo surpriza pentru cineva, avand in vedere ca aceste modificari nu sunt taxate.

DACIA Logan 3 a fost lansata de catre DACIA la inceputul acestui an, insa acum exista o perioada de asteptare destul de mare pentru livrarea masinilor care sunt comandate de catre clienti, din pacate.