Decizia Rezidentilor unui Spital din Bucuresti pentru a Ajuta Pacientii COVID

Decizia Rezidentilor unui Spital din Bucuresti pentru a Ajuta Pacientii COVID

Medicii spitalului Marius Nasta din Bucuresti au decis sa ii ajute pe pacientii infectati cu COVID sa treaca mai usor prin boala, asa ca, dupa cum puteti vedea mai jos, au lipit de combinezoalele lor selfie-uri in care zambesc, astfel incat pacientii sa poata vedea si fata din spatele combinezoanelor albe pe care le vad zilnic.

“Pentru a le arăta pacienților COVID zâmbetele lor, viitorii medici și-au pus fețele zâmbitoare pe echipamentul de protecție.

“Dă-i unui om o mască şi el îţi va arăta adevărata sa față.” Oscar Wilde

De Ziua internațională a voluntarilor, vă prezentăm o parte din inimoasa echipă de studenți la medicină și voluntari de la Institutul Marius Nasta din București.

“Pandemia ne-a impus o activitate zilnică cu fețele acoperite de măști, ceea ce nu ne-a împiedicat să fim alături de cei care au nevoie de noi… și totuși… zâmbetul celui de lângă noi este simbolul prieteniei și recunoștinței, este darul pe care-l putem oferi oamenilor de lângă noi.

Acesta este motivul pentru care am pus fețele noastre zâmbitoare pe echipamentul cu care intrăm în saloane, de azi pacienții ne pot vedea și fețele zâmbitoare atunci când îi îngrijim.” studenții voluntari de la Institutul Marius Nasta din București

Alese mulțumiri tuturor voluntarilor, care au fost și sunt alături de personalul medical din prima linie!”