WhatsApp: Ce Schimbare SECRETA a fost Gasita pentru iPhone, Android

WhatsApp Schimbare SECRETA Gasita iPhone Android

WhatsApp are din nou dezvaluita o schimbare secreta pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre ceva care cu siguranta va fi util pentru multa lume. Stiati deja de ceva vreme faptul ca WhatsApp lucreaza la o noua modificare pentru aplicatiile disponibile pentru iPhone si Android, aceasta permitandu-ne sa reactionam la mesajele pe care le primim in conversatii, sau in grupuri, ca in Facebook Messenger.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la aceasta functionalitate speciala pentru telefoanele sale iPhone si Android, iar acum vedem o alta modificare din aplicatie care are legatura cu reactiile. Puteti vedea in imaginea de mai jos faptul ca WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor inclusiv posibilitatea de a dezactiva notificarile pentru reactiile care se dau la mesajele pe care noi le trimitem, indiferent daca ele sunt pentru conversatii, sau pentru grupuri, scopul fiind acelasi.

WhatsApp: Ce Schimbare SECRETA a fost Gasita pentru iPhone, Android

WhatsApp Schimbare SECRETA Gasita iPhone Android global

WhatsApp a gandit totul intr-un asemenea mod incat experienta de care au parte utilizatorii sa fie una cat se poate de buna, astfel ca trebuie doar sa alegeti cum anume doriti sa folositi tot acest sistem. Din pacate nu exista optiunea de a dezactiva notificarile pentru mesajele din conversatii, sau pentru cele din grupurile de conversatii, WhatsApp implementand o optiune globala pentru a le dezactiva pe toate, asa ca trebuie sa ne multumim cu aceasta limitare impusa.

WhatsApp stie foarte bine ca vor exista destui oameni care vor fi dornici sa profite de aceasta functionalitate, chiar si in aceasta forma limitata, astfel ca nu trebuie decat sa o cautam in meniul de setari al aplicatiilor. Noua functie este testata atat pe iPhone, cat si pe Android, in momentul de fata, astfel ca atunci cand va fi lansata, ar trebui sa fie disponibila in acelasi timp pe ambele platforme, dar desigur ca multe se pot schimba in functie de ceea ce se intampla in perioada beta de testare.

WhatsApp mai are si foarte multe alte schimbari majore in plin proces de dezvoltare pentru utilizatorii din intreaga lume, dar nu se stie deocamdata cand vor fi lansate inclusiv acelea pentru toti utilizatorii.