DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL cu o Noua Surpriza Importanta

DIGI Mobil Anuntul OFICIAL Noua Surpriza Importanta

DIGI Mobil este subiectul unui nou anunt oficial care vizeaza toata Romania, mai ales clientii operatorului de telecomunicatii din tara noastra, iar asta pentru ca in ultima luna de zile a avut parte de o realizare impresionanta. DIGI Mobil a reusit in ultima luna sa atraga din nou cel mai mare numar de portari in propria retea de telefonie mobila, in comparatie cu restul grupurilor de telecomunicatii care activeaza in tara noastra, iar asta e cu adevarat impresionant.

DIGI Mobil a reusit sa traga in reteaua sa nu mai putin de 52.000 de numere de telefonie mobila, impreuna cu aproape 1800 de numere de telefoni efixa, pentru un total de aproximativ 54.000 de numere. Avand in vedere ca in total au fost transferate in Romania in noiembrie 2021 nu mai putin de 97.000 de numere de telefoni efixa si mobila, cei de la DIGI Mobil au avut parte de cel mai mare succes din acest punct de vedere, cu peste jumatate din totalul portarilor.

DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL cu o Noua Surpriza Importanta

DIGI Mobil a avut de aproape 4 ori mai multe portari mobile in retea fata de Orange, iar in comparatie cu Telekom si Vodafone cifrele au fost de peste 4 ori mai mari, ceea ce reprezinta o realizare impresionanta. Nu cred ca DIGI Mobil a mai reusit vreodata sa obtina asemenea performante in comparatie cu ai sai competitori, iar asta este intr-o mare masura multumita preturilor mici pentru serviciile pe care le ofera, chiar daca acestea sunt si slabe, in final.

DIGI Mobil a fost in tot anul 2021 operatorul care a reusit sa atraga cel mai mare numar de portari in propria retea, o realizare pe care niciun alt operator competitor nu a reusit-o inca. DIGI Mobil va fi sigur operatorul care in 2021 a atras cel mai mare numar de portari per total, si probabil ca se va apropia de 500.000 de portari, in functie de ceea ce va realiza in decembrie, majoritatea bazei sale de clienti fiind formata din utilizatori care s-au portat din alte retele.

DIGI Mobil ramane operatorul din Romania care are cele mai ieftine servicii, nu neaparat cele mai bune, dar asta e o alta discutie, pretul contand cel mai mult pentru majoritatea oamenilor.