ING Bank: Anuntul OFICIAL, ce va Oferi Clientilor din Toata Romania

ING Bank Anuntul OFICIAL Oferi Clientilor Toata Romania

ING Bank face un anunt surprinzator de bun pentru clientii sai din toata Romania in aceasta perioada, iar totul vine ca o foarte mare surpriza oficiala pe care probabil ca putini se asteptau sa o vada in momentul de fata. Cei de la ING Bank au lansat o noua actualizare pentru aplicatia dedicata telefoanelor si tabletelor, Home’Bank, ea fiind disponibila pe dispozitivele iPhone si Android in momentul de fata, iar in lista de schimbari fac un anunt foarte interesant pentru toti clientii.

ING Bank nu a implementat schimbari importante pentru aceasta actualizare dedicata aplicatiei de internet banking, insa spune ca inceputul anului 2022 ne va aduce o serie de functionalitati noi in cadrul ei, fara a oferi, desigur, si detalii despre ce anume inseamna asta. ING Bank a implementat de-a lungul anului 2021 o varietate de noutati importante in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, ele venind ca schimbari bune pentru toti clientii, dar se pare ca mai exista si alte noutati interesante.

ING Bank: Anuntul OFICIAL, ce va Oferi Clientilor din Toata Romania

ING Bank are una dintre cele mai complexe aplicatii pentru mobile banking din Romania, oferind o varietate de functii importante pentru clientii sai, insa se pare ca la inceput de 2022 vor veni altele si mai importante pentru cei interesati. Desigur ca ING Bank nu are in aplicatiile sale chiar tot ceea ce este oferit si de catre aplicatiile altor banci din Romania, iar acest lucru este perfect normal, asa ca poate vom avea parte de surprize foarte interesante la inceputul anului viitor de la banca din Romania.

ING Bank are si un numar mare de clienti care ii folosesc serviciile de internet si mobile banking in tara noastra, asa ca are tot interesul sa ofere cele mai complexe si mai bune servicii pentru cei care sunt dornici sa profite de ele acum. Desigur ca implementarea ce schimbari bune pentru clienti implica si timp de asteptare pentru ca ele sa fie testate si oferite abia atunci cand sunt 100% pregatite pentru lansare, dar macar stim ca ING Bank lucreaza la noutati care ne vor fi oferite candva.

ING Bank isi distribuie aplicatiile pentru iPhone si Android in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, ia recomandarea bancii a fost intotdeauna de a nu le descarca din alte surse necunoscute pentru ca ar putea fi infectate cu malware.