Vodafone: Surpriza IMPORTANTA Anuntata pentru Romanii din Toata Tara

Vodafone Surpriza IMPORTANTA Anuntata Romanii Toata Tara

Vodafone a anuntat astazi o surpriza foarte interesanta pe care o ofera pentru oricare dintre romanii din toata tara care sunt dornici sa profite de cadourile de acest gen de la operatorul de telecomunicatii. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa le ofere inainte de Craciun Romanilor posibilitatea de a se bucura de un voucher cadou pentru achizitia de telefoane in cazul in care activeaza extraoptiunea de 6 euro disponibile pentru cartelele prepay in momentul de fata.

Vodafone prezinta in mesajul de mai jos promotia pe care o are disponibila special inainte de Craciun in Romania, adica ofera un voucher de 50 de euro pentru achizitia de telefoane celor care activeaza extraoptiunea de 6 euro pentru cartela. Acel voucher in valoare de 50 de euro poate fi folosit exclusiv pentru achizitia de telefoane fara abonament, dar in mod teoretic suma se aplica peste reducerile eventuale care sunt disponibile pentru telefoane la operator.

Vodafone: Surpriza IMPORTANTA Anuntata pentru Romanii din Toata Tara

Vodafone incearca sa le ofere romanilor mai multe motive sa ii devina clienti, iar celor care au extraoptiuni mai mici motive sa treaca la optiunile mai scumpe care desigur ca ofera si mai multe beneficii. Vodafone are de ceva vreme initiative de acest gen prin care incarca sa convinga clientii sa incrce si optiunile ceva mai scumpe, asa ca nu vorbim despre ceva neaparat nou, dar e bine de stiut ce ofera acum pentru toti clientii dornici sa profite de promotii.

Vodafone are aceste oferte disponibile impreuna cu altele intresante de care oricare dintre clientii din Romania ar trebui sa profite in aceasta perioada pentru ca inainte de Craciun sunt de obicei oferite promotiile cele mai bune. Cei de la Vodafone au si unele dintre cele mai bune servicii din Romania, nu neaparat cele mai bune, dintre toate, dar chiar si asa, fata de Telekom si DIGI Mobil calitatea este net superioara din toate punctele de vedere in momentul de fata.

Vodafone nu e singurul operator care are promotii de acest gen disponibile in perioada Craciunului in Romania, asa ca daca aveti servicii de la vreun altul, ar trebui sa vedeti ce fel de surprize sunt oferite.