GTA 6: Anuntul Oficial Rockstar care a Dezamagit Toata Lumea

GTA 6 a fost in centrul asteptarilor mai tuturor fanilor companiei Rockstar Games zilele acestea, dupa ce a fost dezvaluit faptul ca un anunt important e pe care sa fie facut, insa din pacate el a fost pentru GTA 5, nu pentru seria noua asteptata de toata lumea.

GTA 6 nu va fi lansat prea curand de catre Rockstar Games, iar asta pentru ca americanii inca promvoeaza GTA 5, anuntand lansarea unei noi expansiuni pentru joc care-l are in centru pe Dr. Dre, iar in clipul video de mai sus puteti vedea un trailer de promovare pentru el.

GTA 6 a fost anuntat inca de ceva vreme ca fiind pregatit pentru lansare abia undeva peste 2/3 ani din momentul de fata, iar dupa cum se prezinta lucrurile, se pare ca aceasta este deocamdata strategia celor de la Rockstar Games cu privire la noul titlu pe care-l pregateste.

GTA 6 pare sa nu fi avut procesul de dezvoltare inceput cu chiar atat de mult timp in urma din moment ce inca e nevoie de timp pentru a-l pregati in vederea lansarii, asa ca ramane sa vedem in ce masura planurile Rockstar Games vor si indeplini dorintele fanilor sai.

GTA 6 ar putea fi lansat prin 2023, sau cel tarziu 2024, adica la peste 10 ani din momentul in care a fost lansat GTA 5, una dintre cele mai lungi asteptari pentru un joc nou, dar asta deoarece GTA Online a avut parte de un succes atat de mare in decursul timpului.