Samsung GALAXY S22: Uriasa DEZAMAGIRE, de ce va fi Depasit de iPhone

Samsung GALAXY S22 Uriasa DEZAMAGIRE Depasit iPhone

Samsung GALAXY S22 s-ar putea dovedi a fi o uriasa dezamagire pentru fanii din intreaga lume, iar asta pentru ca tot continua sa vina informatii cu privire la ceea ce ar urma sa ofere telefoanele din serie, iar vestile sunt departe de a fi bune pentru cei care le asteapta.

Din pacate, noi informatii cu privire la procesorul care va fi inclus in Samsung GALAXY S22 vin ca o foarte mare dezamagire pentru fanii din toata lumea, iar asta pentru ca el ar urma sa fie chair inerior chip-ului A13 in ceea ce priveste performantele, sau consumul de energie, fara a mai vorbi de A15.

Stiti deja ca noul chip A15 al Apple este cel mai performant pentru telefoane existent in momentul de fata, iar probabil ca mai nimeni nu se astepta ca Samsung GALAXY S22 sa aiba ceva superior, dar ceva macar cat se aproape de egal de ceea ce ofera Apple in iPhone.

Samsung GALAXY S22 ar urma deasemenea sa se si incalzeasca la fel de mult precum modelele anterioare, ceva ce desigur ca nu va fi pe placul nimanui, insa in lipsa de alternative, clientii fie vor merge in continuare pe tehnologiile inferioare altora de la alte companii, vor se vor reorienta.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa fie prezentat in mod oficial undeva pe la final de luna ianuarie pentru toata lumea, insa lansarea este asteptata pentru luna februarie, poate undeva prin a doua parte a lunii, aproape de Mobile World Congress 2022, un eveniment important pentru Samsung.