DIGI RCS & RDS: Oficial, Anuntul UIMITOR care a Surprins Multi Romani

DIGI RCS & RDS Oficial Anuntul UIMITOR Surprins Multi Romani

DIGI RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, compania romaneasca fiind si in centrul unui anunt oficial care a surprins multi romani. Mai exact, cei de la ANCOM au publicat informatiile oficiale privind numarul de romani care folosesc servicii de telefonie, internet, televiziune, in Romania, iar DIGI RCS & RDS se plaseaza pe o pozitie surprinzator de buna pentru o companie fondata in tara noastra.

DIGI RCS & RDS este cel mai mare furnizor de servicii de internet fix din Romania, avand o cota de piata de 61%, adica un fel de monopol, din moment ce Telekom(adica divizia cumparata de Orange) are 17%, iar Vodafone 12%(fostul UPC). Interesant este ca restul furnizorilor de servicii de internet fix din Romania nici macar nu conteaza in contextul general, cei de la DIGI RCS & RDS reusind sa acapareze piata de internet fix de ani de zile, dar ofera si servicii pe masura.

DIGI RCS & RDS: Oficial, Anuntul UIMITOR care a Surprins Multi Romani

DIGI RCS & RDS are deasemenea o cota de piata uriasa si in ceea ce priveste serviciile de televiziune, ea situandu-se la 63%, chiar mai mare decat in cazul celei pentru serviciile de internet fix. Aici logic ca de la competitori exista putina concurenta, Orange avand acum o cota de piata de 14%, iar Vodafone una de 11%, deci DIGI RCS & RDS reuseste sa domine fara drept de apel doua piete extrem de importante pentru clientii din Romania, si face asta de ani de zile.

DIGI RCS & RDS are in mod surprinzator o cota de piata mare si cand vine vorba despre serviciile de telefoni efixa, cu o cota de 40%, insa aici Orange are 37%, iar Vodafone 21%, deci diferentele nu sunt colosale. Pe partea de internet mobil cei de la DIGI RCS & RDS nu au suces la fel de mare, avand doar 20% din piata, insa si calitatea serviciilor este cea mai slaba dintre toate cele pe care le ofera grupul, deci e normal sa nu aiba nici succes extrem de mare cu ele.

DIGI RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, singurul fondat in tara, iar acum are prezenta inclusiv in Spania si Italia, dupa ce a parasit Ungaria chiar in 2021.