Posta Romana: Mesajul de Sarbatori pentru Toti Romanii din Tara!

Posta Romana Mesajul Sarbatori pentru TOti Romanii Tara

Posta Romana are un sfat extrem de bun de sarbatori pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca le recomanda sa foloseasca serviciul Prioripost pentru a-si expedia coletele dorite in orice zone din toata tara, ele ajungand aproximativ la fel de repede precum in cazul expedierii folosind o firma de curierat.

Posta Romana le face romanilor aceasta recomandare pentru a in aceasta perioada din an se fac mai greu livrarile de colete, iar asta pentru ca volumul de expeditii este foarte mare, asa ca e bine sa alegeti din timp sa expediati tot ceea ce vreti sa ajunga in diverse zone din tara in aceasta perioada.

“Prioripost este serviciul de curierat rapid (express) intern al Poştei Române pentru documente şi marfă, care oferă cel mai profitabil raport calitate – preţ de pe piaţa românească.

Pachetele trimise de tine cu Prioripost ajung la destinaţie în 12 ore dacă le trimiţi în aceeaşi localitate, 24 de ore dacă le trimiţi între oraşe reşedinţă de judeţ și interiorul judeţului, sau în 36 de ore între oricare alte două localităţi din România. Toate trimiterile Prioripost pe care le expediezi în calitate de persoană fizică pot fi urmărite în sistem Track&Trace, în modulul dedicat din acest site.”