BRD Romania: Clientii ALERTATI, Problemele Grave de care sunt Instiintati

BRD Romania Clientii ALERTATI Problemele Grave sunt Instiintati

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu un numar mare de clienti care-i folosesc serviciile in fiecare zi in diverse zone din tara, iar pentru ei toti vine astazi o alerta de care ar trebui sa stie. Din pacate, in momentul de fata inca sunt in desfasurare atacuri cibernetice care ii vizeaza pe romanii care au conturi la banca, iar din pacate ei pot deveni foarte usor victime ale acestor atacuri si pot avea atat banii, cat si datele personale, furate.

BRD Romania i-a avertizat pe romani in legatura cu aceste probleme foarte serioase, chiar daca nu toata lumea le-a inteles, insa cu toate acestea, in momentul de fata unii romani primesc mesaje de la entitati necunoscute. Aveti mai jos un asemenea exemplu de mesaj malitios pe care clientii care folosesc serviciile BRD Romania il primesc in momentul de fata prin email, iar din pacate unii pot fi pacaliti sa isi cedeze informatiile personale catre hackeri fara sa stie.

BRD Romania: Clientii ALERTATI, Problemele Grave de care sunt Instiintati

BRD Romania Clientii ALERTATI Problemele Grave sunt Instiintati atac

BRD Romania a inceput de ceva vreme un proces de migrare a clientilor de la vechea platforma MyBRD Mobile la cea noua YOU, iar fix despre acest lucru este vorba in email-ul pe care il vedeti mai sus. Atacatorii incearca sa convinga clientii BRD Romania ca trebuie sa isi activeze platforma YOU, insa daca nici banca nu a reusit sa faca asta, e putin probabil ca atacatorii sa o faca, insa cei care se lasa pacaliti, vor avea datele personale furate in atac.

BRD Romania a creat o pagina speciala prin care le permite clientilor sa desfasoare procesul de migrare al conturilor catre noua platforma, iar atacatorii au clonat-o special pentru a fura datele oamenilor. Pagina falsa inregistreaza informatiile pe care clientii BRD Romania le introduc acolo si le folosesc pentru a se loga in conturile oamenilor si a le fura banii, ceea ce reprezinta o problema extrem de serioasa, din pacate, pentru romanii din tara.

BRD Romania a transmis foarte multe mesaje catre clienti pentru a ii atentiona in legatura cu problemele acestea, insa oamenii din pacate nu reusesc sa isi dea seama cand apar problemele acestea.