DACIA Logan 3: Cum a SURPRINS Multi Romani Noua Masina DACIA

DACIA Logan 3 podium

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai importante masini pe care cei de la DACIA le produc in momentul de fata in Romania, ea fiind cautata de catre foarte multi romani, si fiind in topul vanzarilor in tara noastra. DACIA Logan 3 s-a plasat in mai toate lunile din 2021 in topul vanzarilor de masini pentru Romania, mai putin in noiembrie, cand Spring i-a luat locul, dar e probabil ca situatia sa se schimbe in decembrie pentru ca preferintele oamenilor se cam modifica.

DACIA Logan 3 nu a fost produsa in 2021 in la fel de multe unitati precum inainte de pandemie, iar asta pentru ca lipsa semiconductorilor pentru a sustine aceasta productie a fost o problema extrem de serioasa pentru DACIA. Din cauza penuriei de semiconductori cei de la DACIA n-au avut de ales decat sa opreasca in repetate randuri productia DACIA Logan 3 in fabrica din Romania, iar asta desigur ca a afectat serios vanzarile inregistrate in tara noastra.

DACIA Logan 3: Cum a SURPRINS Multi Romani Noua Masina DACIA

DACIA Logan 3 a fost vanduta in peste 11.000 de unitati pana in momentul de fata pentru clientii din Romania, iar asta in conditiile in care in alte zone din Europa nu are succes la fel de mare, fiind chiar scoasa din vanzare. In ciuda acestui lucru, DACIA Logan 3 a fost masina din Romania cu cel mai mare succes pe piata vanzarilor, ea fiind disponibila pentru achizitie inca de la inceputul acestui an, dar in ultimele luni stocurile au fost tot mai reduse din cauza penuriei de semiconductori.

DACIA Logan 3 ar fi avut vanzari si mai mari decat cele inregistrate pana in momentul de fata, dar situatia aceasta nu este tocmai unica pentru masina pe care cei de la DACIA au produs-o pana in momentul de fata. Inclusiv alte masini ale celor de la DACIA, separat de DACIA Logan 3, au fost deasemenea afectate de problemele penuriei de semiconductori care este inca isi face resimtite efectele in intreaga lume, mai ales ca nu prea par sa existe sanse sa fie rezolvata prea curand.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata de catre oricine in momentul de fata din reprezentantele DACIA din toata tara, dar si de pe website-ul marelui producator de automobile, astfel ca puteti sa va orientati acolo dupa preturi.