DACIA Duster 2021: Decizia privind Modelele SPECIALE care a UIMIT Oamenii

DACIA Duster 2021 Decizia Modelele SPECIALE UIMIT Oamenii

DACIA Duster 2021 este una dintre cele mai bine vandute masini din Romania, dar si din multe alte tari europene, sau alte zone de pe glob, iar asta pentru ca vine cu suficiente dotari bune la pretul de vanzare. Succesul DACIA Duster 2021 este datorat intr-o mare masura schimbarilor facute in toamna anului 2021 pentru seria de SUV-uri, vanzarile crescand pe masura dupa implementarea lor, dar cei de la DACIA nu se opresc aici cand vine vorba de noutati.

DACIA Duster 2021 ar putea fi vanduta si in Romania in noi modele speciale de catre cei de la DACIA, asa cum se intampla deja in cateva tari din Europa, acolo unde compania romaneasca a dorit sa-si creasca vanzarile. DACIA Duster 2021 este vanduta in unele tari din Europa in modele speciale care sunt asamblate rapid, cu anumite dotari de top, la preturi mai mari decat in mod obisnuit, dar totul pentru ca masina sa fie livrata in doar 30 de zile.

DACIA Duster 2021: Decizia privind Modelele SPECIALE care a UIMIT Oamenii

DACIA Duster 2021 este folosita aici de catre cei de la DACIA pentru a mai creste incasarile, iar asta pentru ca exista timpi de livrare foarte lungi pentru multe modele din oferta companiei romanesti. Penuria de semiconductori a generat un blocaj global in ceea ce priveste vanzarile de masini, timpii de asteptare fiind foarte mari pentru multi producatori, insa DACIA vrea sa profite cu DACIA Duster 2021 de aceasta situatie, si vinde masini usor mai scumpe, livrate mai rapid.

DACIA Duster 2021 este vanduta in aceste modele speciale doar in Franta, sau Germania, fara ca vreunul sa fie oferit in Romania, dar asta nu e exclus, si poate ca nici nu e prima oara cand se intampla asa ceva. E posibil ca noi modele speciale ale DACIA Duster 2021 sa mai apara in urmatoarele luni la compania romaneasca, probabil tot la preturi mai mari decat in mod obisnuit, insa chiar si asa, va exista cu siguranta destul interes pentru achizitia lor.

DACIA Duster 2021 va fi cu siguranta o masina dorita si in 2022, insa ce se va intampla din 2023 incolo e greu de spus, mai ales ca se va apropia lansarea Duster 3, iar interesul se a muta spre acest nou model.