iPhone 14: Camera de 48 de Megapixeli Confirmata Iar, Urmata de una Periscop

iphone 14 precursor schimbari

iPhone 14 ar putea fi una dintre cele mai mari surprize pregatite de catre compania Apple pana in momentul de fata pentru clientii sai din intreaga lume, iar asta pentru ca noul model de telefon este anuntat pentru lansare cu o serie de schimbari care erau asteptate de ani de zile in seria companiei.

iPhone 14 are reiterat acum faptul ca ar urma sa fie lansat de catre compania Apple cu o camera care ar trebui sa aiba un senzor de imagine principal cu rezolutia de 48 de megapixeli, o crestere substantiala fata de ceea ce a fost oferit pana acum in materie de senzori de imagine pentru camere.

Anuntul privind implementarea unei camere de 48 de megapixeli in urmatoarea serie de telefoane a venit inca de acum peste o saptamana, iar asta pentru ca Apple a inceput cel mai probabil sa testeze cu mai multa lume prototipurile pentru noile modele de telefoane asteptate in anul 2022.

Separat de iPhone 14, se pare ca in 2023 compania Apple ar dori sa integreze inclusiv un senzor de imagine periscop pentru telefoanele sale, ceva ce deasemenea era asteptat de foarte multa vreme, insa iata ca aceste schimbari majore vin destul de greu, dar important este ca ele totusi sunt oferite pentru telefoane.

Desigur ca de la zvon si pana la ceva 100% sigur este o cale foarte lunga, insa este foarte bine de stiut ca Apple are in plan sa ne ofere schimbari atat de importante pentru telefoanele sale, unele care sunt asteptate de foarte multa vreme de catre clientii din toata lumea.