Netflix: Lista cu Filmele si Serialele LANSATE in Romania Inainte de Craciun

Netflix Lista Filmele Serialele LANSATE in Romania Inainte Craciun

Netflix continua seria vestilor grozave pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca a decis sa anunte inca o serie de filme si seriale pe care le-a lansat in tara noastra pentru toti cei interesati sa profite de surprizele care sunt disponibile pentru platforma de streaming.

Netflix prezinta mai jos cele cateva filme si seriale care au fost lansate, insa separat de ele exista alte documentare, sau desene animate, pe care le putem urmari in cadrul platformei, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati de noutati, aveti ce sa vedeti in perioada Craciunului si Anului Nou.

Pentru inceput platforma de streaming ne anunta ca avem disponibile in cadrul platformei de streaming titlurile Inspector Koo, The Hungry and the Hairy, Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, Russel Hoawrd: Lubricant, The Futyre Diary, sau Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe.

Noutatile oferite abonatilor din Romania continua cu Selling Tampa, The Hand of God, sezonul 6 al SuperStore, A California Christmas: City Lights, A Naija Christmas, sezonul 4 al Aggretsuko, Puff of the Reef incheind seria principala de noutati care sunt anuntate pentru noi de catre platforma.

Sezonul 2 al The WItch este totusi “vedeta” acestei saptamani in cadrul platformei de streaming video la cerere, iar asta pentru ca extrem de multa lume astepta cu foarte mare nerabdare aparitia sa, iar compania americana nu pare sa-si fi dezamagit abonatii cu noua sa creatie disponibila de azi.

Fast & Furious Spy Racers este disponibil cu sezonul 6, care are denumirea Homecoming, iar pe 30 decembrie este asteptata lansarea Hilda and the Mountain King, impreuna cu Kitz, dar pe 31 decembrie va fi disponibil titlul Stay Close, iar pe 5 ianuarie prim sezon al celebrului serial Rebelde.

Acesatea sunt doar cateva dintre titlurile care au fost lansate in luna decembrie in cadrul platformei de streaming video la cerere, mai exact in saptamania 13 – 19 decembrie, dar vorbim doar despre o mica parte din tot ceea ce a fost lansat pana acum, sau va fi lansat pana la finalul lunii.

Stiti deja ca in urmatoarele zile va fi deasemenea disponibil mult asteptatul film Don’t Look Up, in care ii vom vedea pe unii dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, iar aceasta este ultima mare lansare a anului 2021 pentru platforma de streaming video la cerere.

Pentru 2022 sunt deasemenea pregatite multe alte titluri foarte interesante din partea celor de la Netflix, iar asta pentru ca acum compania incearca sa recucereasca o parte dintre abonatii care au plecat la alte platforme de streaming video la cerere, sau sa aduca in cadrul platformei altii noi.