WhatsApp: Schimbarea SPECIALA pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp raspunsuri

WhatsApp continua seria schimbarilor interesante pentru aplicatia disponibila utilizatorilor din intreaga lume, astfel ca intr-o noua versiune care este oferita pentru oameni in momentul de fata a fost descoperita o modificare despre care ar cam trebui sa stie toti cei care folosesc aplicatia acum.

WhatsApp pregateste o noua schimbare pentru modul in care putem accesa mesajele predefinite pentru trimitere prin intermediul aplicatiei dedicata companiilor, astfel ca o scurtatura noua pentru a le vedea pe acestea a fost implementata in versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone si Android.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta noua scurtatura numita Quick Replies, ea fiind afisata chiar in cadrul interfetei de chat pentru trimiterea de mesaje catre persoanele cu care purtam conversatii in cadrul aplicatiei, deci nu vorbim despre una vizibila neaparat in afara acesteia.

In momentul de fata companiile care folosesc WhatsApp prin intermediul aplicatiei dedicate au posibilitatea de a seta o serie de mesaje predefinite pe care le pot trimite catre oricare dintre persoanele care interactioneaza cu ele, acestea fiind afisate dupa introducerea simbolului / in campul de scriere a mesajelor.

Pentru ca multi trimit acelasi mesaj predefinit catre mai multe persoane, compania din spatele platformei de mesagerie s-a gandit ca nu ar fi o idee rea sa implementeze si aceasta scurtatura pentru a vedea toate mesajele predefinite, si a le edita, in cazul in care vrem sa modificam ceva la ele.

Desigur ca exista posibilitatea de a vedea aceste mesaje si fara a folosi vreo scurtatura de acest gen, insa ideea din spatele implementarii este de a imbunatati experienta generala de care au parte utilizatorii care folosesc in momentul de fata versiunea pentru companii a aplicatiei de mesagerie.

In mod constant sunt implementate schimbari in cadrul aplicatiei generale pe care o folosesc oameni din intreaga lume pentru a comunica folosind platforma de mesagerie, iar ceea ce vedem aici este doar o noua dovada a faptului ca atunci cand se vrea, se pot implementa si functii utile pentru oameni.

Am vazut deja o varietate de noutati foarte importante implementate de-a lungul timpului pentru cei care folosesc platforma de mesagerie in intreaga lume, si este de asteptat sa vedem in continuare multe altele disponibile pentru noi toti, dar trebuie sa avem rabdare ca ele sa fie oferite.

Pentru finalul acestui an nu mai sunt asteptate schimbari serioase pentru aplicatia de mesagerie, insa inceputul anului 2022 ar trebui sa ne aduca multe noutati notabile pentru ca sunt in lucru foarte multe schimbari despre care putina lume stie, dar care vor face o diferenta majora in experienta de utilizare a aplicatiei.