Kaufland: Ce Ofera EXCLUSIV Astazi GRATUIT pentru Clientii Romani

Kaufland ciresele

Kaufland are exclusiv astazi o surpriza speciala pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit ceva despre care foarte multi dintre clienti ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca s-ar putea sa aiba parte de un Craciun mult mai interesant multumita companiei.

Kaufland ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca doar astazi au sansa de a castiga o serie de cadouri pentru Ajunul Craciunului daca reusesc sa ghiceasca in mod corect cuvantul zilei in campania Advent Calendar, aceasta fiind desfasurata direct pe website-ul lantului de hypermarket-uri.

Compania a pornit aceasta campanie speciala de Craciun inca din prima parte a lunii decembrie, dupa cum unii dintre voi stiati deja, iar asta pentru a le oferi zilnic romanilor posibilitatea de a castiga premii grozave, iar fiecare dintre premii exte oferit exclusiv intr-o singura zi pentru oricine din Romania.

Astazi compania  pregatit pentru noi cadouri pentru seara de Ajun, indiferent ce anume inseamna acest lucru, imaginea de astazi sugerand faptul ca ar putea fi vorba despre vouchere de cumparaturi, dar desigur ca ar putea fi vorba inclusiv despre alte produse speciale pentru sarbatoarea Craciunului in Romania.

Kaufland ofera cadouri pentru seara de Ajun exclusiv astazi

Pentru a avea sansa de a castiga trebuie in primul rand sa ghiciti cuvantul special al zilei in baza indiciilor care sunt oferite, iar dupa cum vedeti, nu e chiar atat de greu de ghicit despre ce este vorba, insa dupa ce stiti cuvantul corect, trebuie sa folositi formularul de pe website-ul companiei pentru inscriere.

Este foarte important sa folositi acel formular de inscriere pentru a fi efectiv inscrisi in aceasta campanie, iar asta pentru ca in lipsa sa nu va veti putea bucura de posibilitatea de a castiga produsele care sunt oferite gratuit exclusiv in cursul acestei zile pentru oricine este dornic sa aiba parte de bucurii de Craciun.

Inca mai sunt 2 zile de promotie in care puteti castiga premiile care ne sunt puse la dispozitie de catre lantul de hypermarket-uri, astfel ca daca nu ati castigat ceva pana acum, mai aveti cateva sanse la dispozitie pentru a va incerca norocul in campania care este acum in plina desfasurare in Romania.