Coronavirus Romania: Noul Numar de Cazuri Noi pentru 24 Decembrie 2021

Coronavirus Romania Noul Numar Cazuri Noi 24 Decembrie 2021

Coronavirus inca ramane in atentia autoritatilor romane in aceasta perioada, chiar daca situatia epidemica este una surprinzator de buna, insa autoritatile se asteapta ca ea sa se inrautateasca in urmatoarele saptamani, primul-ministru anuntand in cursul zilei de ieri ca in 3 saptamani ar putea debuta valul 5 de infectari.

Pe de alta parte, situatia din spitalele care trateaza pacientii infectati cu Coronavirus este una mult mai buna, iar asta pentru ca exista atat de putine infectari in ultimele saptamani, numarul celor internati la ATI fiind deasemenea in scadere, chiar daca numarul deceselor inca nu este suficient de redus.

Campania de vaccinare merge in exact acelasi trend de scadere cu numarul cazurilor noi, ceva ce tot vedem de o buna perioada de timp incoace, astfel ca din pacate lucrurile nu merg spre mai bine din acest punct de vedere, aceasta fiind o problema mare pentru toata Romania in aceasta perioada, din pacate.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 24 decembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 717 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 44 decese dintre care 2 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

Cifrele oficiale finale vor fi publicate dupa ora 13:00.