LIDL Romania: Importanta Decizie Oficiala Anuntata, Ce Trebuie sa Stie Clientii

LIDL Romania Importanta Decizia Oficiala Anuntata Trebuie Stie Clientii

LIDL Romania a anuntat pentru toti clientii din Romania o noua decizie oficiala foarte importanta pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca cu vederea in momentul de fata, iar asta pentru ca in baza ei se fac schimbari pentru magazine si e bine sa nu regretati ca nu ati stiut din timp ceea ce se intampla.

LIDL Romania a publicat decizia luata in cazul programului de sarbatori pe care il vor avea magazinele din toata tara, iar daca vreti sa mergeti sa faceti cumparaturile in oricare dintre ele, atunci ar fi bine sa stiti la ceea ce ar trebui sa va asteptati, atat in ceea ce priveste Craciunul, cat si Anul Nou, desi lucrurile sunt similare.

Conform programului stabilit de catre companie, in zilele de 25, 26 decembrie 2021 si 1 ianuarie 2022 magazinele vor fi inchise pentru a le oferi angajatilor posibilitatea de a se bucura de zile libere in familie, ceea ce pana la urma se intampla si in cazul multor altor magazine din toata tara, fie ele mari, sau mici.

24 si 31 decembrie vor fi zile in care programul pentru toate magazinele va fi unul redus, doar intre orele 07:00 si 18:00, astfel ca daca mai aveti ceva important de cumparat astazi, ei bine mai aveti doar cateva ore la dispozitie pentru a ajunge in oricare dintre locatiile din tara si a cumpara produsele disponibile.

2 ianuarie 2022 este o alta zi in care programul magazinelor este deasemenea redus, ceva perfect normal daca ne gandim ca este a doua zi a anului, iar atunci veti putea merge doar intre orele 09:00 si 17:00 pentru a va “reface stocurile” de produse pentru a continua distractia inainte sa reveniti la munca, sau scoala.

Stabilirea acestui program pentru toate magazinele nu e tocmai o surpriza prea mare, iar asta pentru ca mai oricine putea sa isi imaginze cum anume vor sta lucrurile din acest punct de vedere pentru ca era destul de clar faptul ca weekend-ul craciunului va fi unul liber pentru angajatii lantului de magazine.

In oricare dintre aceste zile veti putea merge pentru a profita de toate produsele care sunt disponibile, deci veti putea cumpara la promotie orice a fost listat in prealabil in cadrul website-ului companiei, sau pe oricare dintre cataloagele pe care LIDL le distribuie in mod obisnuit prin toata Romania.

Acestea fiind spuse, stiti acum si cand puteti merge pentru a va face cumparaturile, asa ca ramane doar ca voi sa va decideti cum profitati de acest program stabilit.