DACIA Duster 2022: Noul Model de SUV care va fi Lansat Europeni

DACIA Duster 2022 Noul Model SUV Lansat Europeni

DACIA Duster 2022 este, spre surprinderea foarte multora, un nou model de masina pe care cei de la DACIA il pregatesc in momentul de fata pentru a-l lansa in cursul anului viitor pe piata. Chiar daca in 2021 seria Duster a avut parte de un facelift, iata ca un DACIA Duster 2022 va fi deasemenea disponibil, iar el va veni cu o serie de schimbari estetice in raport cu modelul care este comercializat acum, sau cel putin asta ne spune presa din Franta in acest moment.

DACIA Duster 2022 este n model special care va beneficia de o serie de noutati pe partea de design, dar ele vor fi minore in comparatie cu modelul facelift care este vandut in momentul de fata. Vorbim despre mici schimbari estetice pentru a fi integrate, pe langa logo, si noul format al denumirii DACIA in diverse parti ale caroseriei, aceasta modificare urmand a fi facuta pentru mai multe modele din gama de masini a DACIA, dar nu pentru toate dintre ele.

DACIA Duster 2022: Noul Model de SUV care va fi Lansat Europeni

DACIA Duster 2022 va avea un nou grilaj deasupra barei frontale, chiar daca versiunea facelift a venit tot cu unul modificat in raport cu cel al modelului anterior, insa iata ca acum este schimbat din nou. Noua denumire se va regasi deasemenea in volanul DACIA Duster 2022, in emblemele jantelor, dar si in cea a portbagajului, astfel ca noua viziune a DACIA cu privire la felul in care ar trebui sa fie prezent brand-ul in masini ar trebui sa isi faca loc in toate modelele de top.

DACIA Duster 2022 nu va avea parte de alte schimbari pe partea de mecanica, sau pe partea de dotari, cel putin in baza a ceea ce stim acum, iar asta e normal, mai ales daca luam in considerare penuria de semiconductori. Avand in vedere ceea ce s-a intamplat anul acesta, lansarea DACIA Duster 2022 e o surpriza majora, dar si schimbarile pentru Jogger sunt deasemenea ceva neobisnuit, mai ales ca masina abia a fost anuntata in mod oficial de companie.

DACIA Duster 2022 va fi lansat in aceasta noua versiune undeva in cursul anului 2022, dar nu se stie foarte clar in ce perioada, desi in final pentru unii clienti vor conta mai putin aceste modificari.