Messenger: Noi Schimbari OFICIALE Lansate de Facebook pentru Revelion 2022

Messenger Schimbari OFICIALE Lansate Facebook Revelion 2022

Messenger este a doua cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, ea fiind detinuta tot de catre Facebook, ca si WhatsApp, iar pentru ca este atat de populara, noi surprize au fost lansate pentru Revelion 2022. Facebook a anuntat cateva noutati importante pentru Messenger in perioada sarbatorilor prin care trecem, unele dintre ele fiind gandite special pentru Craciunul care tocmai a trecut, in timp ce altele sunt gandite pentru Anul Nou.

Messenger are o serie noua de afecte pentru realitate augmentata implementate de catre cei de la Facebook, iar asta ne permite sa schimbam cum arata lumea din jurul nostru folosind camerele telefoanelor. Efectele pentru realitate augmentata pe care Messenger le are sunt actionate fie de catre miscari ale fetelor, sau alte miscari ale corpului, iar ele genereaza o serie de actiuni virtuale extrem de interesante care sunt in ton cu anotimpul prin care trecem.

Messenger: Noi Schimbari OFICIALE Lansate de Facebook pentru Revelion 2022

Messenger Schimbari OFICIALE Lansate Facebook Revelion 2022 conversatii

Messenger are deasemenea noi caractere emoji speciale pentru Craciun, Revelion 2022, si alte sarbatori din intreaga lume, ele putand fi fie selectate manual pentru introducere, fie declansate ca efecte in conversatii. Declansarea se poate face prin trimiterea unor cuvinte catre interlocutori direct in conversatiile pe care le purtam in Messenger, iar efectele vor acoperi intregul ecran, asa cum se intampla si in cazul celor care au fost lansate in trecut de catre Facebook pentru noi.

Messenger are si o tema speciala pentru conversatii care este dedicata zilei de Revelion 2022, astfel ca ne putem imbunatati vizual major conversatiile, iar desigur ca exista si un cuvant special pentru a declasa efecte dedicate. Daca va plac soundmojis, atunci Messenger are deasemenea cateva noi pentru Revelion 2022 implementate in aplicatia pentru iPhone si Android, ele venind ca o schimbare foarte interesanta de care ne putem folosi pentru a ne face conversatiile mult mai interesante.

Messenger Schimbari OFICIALE Lansate Facebook Revelion 2022 tema

Messenger are deja lansate toate aceste noutati majore pentru toata lumea, astfel ca nu vorbim despre ceva care nu poate fi incercat de catre noi pentru a ne distra mai bine in conversatiile pe care le purtam de Craciun.