Netflix: Deciziile Controversate care au Surprins Multi Oameni

Netflix Deciziile Controversate Surprins Multi Oameni

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, cu peste 240 de milioane de abonati in intreaga lume, cifrele fiind in continua crestere multumita noilor filme si seriale care tot sunt lansate. In ciuda faptului ca Netflix lanseaza peste 400 de creatii noi anual, adica filme, sezoane noi pentru seriale, seriale noi, documentare, desene animate, etc, exista totusi si decizii pentru anularea unor seriale care sunt in platforma.

Netflix a decis in 2021 sa anuleze nu mai putin de 16 seriale pe care le-a lansat in platforma sa, iar asta inseamna ca pentru multe nu a mai existat nici macar un sezon 2, in timp ce pentru altele productia s-a oprit mai tarziu. Netflix este cunoscuta pentru faptul ca ia aceste decizii in ciuda faptului ca unele seriale par sa aiba un oarecare succes in randul abonatilor, dar in final compania se uita la mai mult decat orele de vizualizare pe care le inregistreaza titlurile sale.

Netflix: Deciziile Controversate care au Surprins Multi Oameni

Netflix a ales in 2021 sa anuleze seriale precum “Hit & Run”, “the Duchess”, “Bonding”, “Curse”, “13 Reasons Why”, “Dad, Stop Embarrassing Me!”, “The Crew”, “Jupiter’s Legacy”, sau “Cowboy Bebop”. Acestea sunt doar cateva dintre titlurile cu actori cunoscuti pe care Netflix le-a anulat, iar printre cei dezamagiti se numara Jamie Foxx, Josh Duhamel, Leslie Bibb, sau Kevin James, nume care au adus incasari bune in filme de la Hollywood inainte ca pandemia sa inceapa.

Netflix merge totusi pe decizii opuse uneori cand vine vorba despre filme si seriale, iar asta pentru ca in timp ce anuleaza anumite titluri, salveaza altele, iar Lucifer este un exemplu cat se poate de bun. Netflix nu decide prea des sa salveze seriale care sunt anulate de catre alte platforme de streaming, dar si cand o face, reuseste sa continue proiectele cu noi sezoane care au succes mare, decizand totusi sa le incheie dupa inca una, sau doua incercari, in platforma.

Netflix va merge mai mult ca sigur pe un trend similar inclusiv in 2022, poate nu cu 16 anulari, dar chiar si asa, ne putem astepta oricand ca titlurile noastre favorite sa fie anulate de catre platforma.