Romania Inca are Multi Pacienti Internati la ATI Din Cauza COVID-19

Romania Inca are Multi Pacienti Internati la ATI Din Cauza COVID-19

Inainte ca valul 5 sa debuteze in mod oficial in Romania, autoritatile transmit un semnal de alarma final prin care incearca sa le aduca in atentie romanilor faptul ca sectiile de terapie intensiva nu au fost golite de pacienti, si ca inca exista persoane care au nevoie de ajutor de specialitate, din pacate.

Romania are sute de oameni internati in sectiile ATI in momentul de fata, iar ele nu se vor goli prea curand deoarece valul 5 de infectari ar putea aduce din nou foarte multe persoane in aceste sectii care pot deveni supraaglomerate extrem de rapid daca numarul de infectari va exploda in Romania.

“Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

„Secțiile de terapie intensivă nu sunt goale. Avem pacienți la terapie intensivă și de 45 de zile. Toți pacienții de acum sunt nevaccinați.

La un moment dat am avut doi pacienți de aceeași gravitate, unul vaccinat și unul nevaccinat. Pacientul vaccinat a mers din ce în ce mai bine, iar cel nevaccinat din ce în ce mai rău. Cel vaccinat este acum acasă, iar cel nevaccinat nu mai este printre noi.” dr. Ciprian Gîndac, medic primar ATI

La Anestezie și Terapie Intensivă există frică, frică de moarte. La Anestezie și Terapie Intensivă există speranță, speranță de a trăi…

La ATI se moare…

La ATI se salvează vieți…

ATI este ULTIMA STAȚIE.

Episodul șapte din seria „Ultima stație”, realizat de Televiziunea-Medicala.”