Netflix: Schimbarea RADICALA prin care ar Putea Trece in Anul 2022

netflix canale televiziune

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, ar putea trece printr-o schimbare extrem de importanta in cursul anului 2022, iar asta din cauza unor schimbari majore care sunt facute in Rusia. Acolo o noua legislatie va obliga Netflix sa transmita 20 de canale de televiziune prin platforma sa de streaming video la cerere, iar asta pentru ca orice platforma de acest gen cu peste 100.000 de utilizatori activi zilnic trebuie sa faca acest lucru.

Netflix nu a dat vreodata de inteles ca ar fi dornica sa faca transmisiuni pentru atat de multe posturi de televiziune in vreo tara in care activeaza, insa iata ca Rusia ar putea da startul unei schimbari radicale. Cei de la Netflix n-au comentat prea multe despre aceasta noua obligatie din Rusia, ea urmand a deveni activa din luna martie, dar va trebui sa actioneze in conformitate cu legile locale pentru a putea continua sa-si ofere serviciile pe plan local abonatilor.

Netflix: Schimbarea RADICALA prin care ar Putea Trece in Anul 2022

Netflix va trebui sa transmita canale de televiziune de stat, plus cel oficial al Bisericii Ortodoxe din Rusia, Spas, insa deocamdata nu se stie si daca vor creste preturile abonamentelor. Netflix ar putea impune preturi mai mari pentru abonamente daca va fi obligata sa plateasca pentru transmisiunile posturile de televiziune, dar ceea ce se intampla acolo ar putea avea ecou si in alte zone de pe glob in care compania americana isi ofera serviciile acum.

Netflix ar putea decide sa ofere canale de televiziune inclusiv in alte tari in care platforma de streaming video la cerere este disponibila, iar pentru multi asta ar fi chiar o veste extrem de buna. A putea avea acces la filme, seriale, si canale de televiziune intr-o platforma atat de mare ar fi ceva excelent pentru multi abonati, insa totul in functie si de pretul care va trebui platit pentru a avea acces la servicii de acest gen, si e posibil ca el sa nu fie chiar atat de mic.

Netflix va anunta din timp daca va decide sa ofere acces la canale de televiziune si in alte tari in care isi distribuie filmele si serialele, dar e greu de spus cand s-ar mai putea intampla asta in alte tari.