Cristiano Ronaldo a fost Impresionat de Acest Jucator Roman la Juventus

Cristiano Ronaldo fost Impresionat Tanar Jucator Roman

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai importanti jucatori ai planetei, si multiplu castigator al balonului de aur, a fost impresionat de un tanar jucator roman. Fotbalistul, si fostul coechipier, Radu Dragusin, legitimat de Juventus Torino, a vorbit recent despre viata pe care o are in Italia.

In sezonul 2019/2020 acesta a fost in lotul lui juventus, si chiar a bifat 4 partide in tricoul echipei torineze, la care juca si Cristiano Ronaldo, unul chiar in Champions League. Dupa un sezon insa, acesta a fost imprumutat la Sampdoria, echipa in Seria A, acest lucru fiindu-i necesar pentru acumularea de experienta la nivelul primei ligi din italia. Astfel Dragusin a bifat 11 partide pentru genovezi, din care 10 in Serie A, si una in Cupa Italiei .

La sfarsitul anului acesta a oferit un interviu in care vorbeste despre experienta lui in Italia si impactul care il are asupra vietii sportive.

”Primul lucru pe care ti-l ofera acest mediu de fotbal extern la acel nivel inalt, este responsabilitatea si presiunea pe care trebuie sa o gestionezi cat mai bine. Odata ce ai inteles unde esti, din ce grup faci parte, trebuie sa mentii nivelul cat de mult poti cu ei.Acolo faci parte dintr-un mediu care-ti creeaza si iti pune la dispozitie toate conditiile necesare de a te dezvolta si de a ajunge la cel mai inalt nivel.Se pune foarte mare accent pe conditia fizica iar din momentul cand am ajuns la Juventus  am inceput sa fac exercitii cu propria greutate,am inceput sa am un meniu stabilit de un nutritionist Acestea sunt detalii care fac diferenta fata de acum 3,4 ani cand eram in tara.Am pus foarte multa masa musculara pe mine ,cam 5kg,fata de perioada din Romania.” spune Radu Dragusin.

Dragusin  s-a facut  remarcat la testele fizice, depasindu-l chiar si pe Cristiano Ronaldo, portughezul fiind impresionat de calitatile fundasului din Romania. ”Cristiano  este un coleg de echipa pe care toata lumea  il respecta, toata  lumea stie cine este, dar in acelasi timp nu se uita niciodata de sus la noi. Daca aveai ceva de intrebat te duceai  direct ,nu era de neatins. In vestiar toata lumea pana la urma este vazuta si tratata egal.”

„Am avut un test de viteza pe 40 metri, in care am iesit cel mai bun din toata echipa. Cu toate ca eram cel mai mic, coechipierii m-au incurajat vazand ca am alergat cel mai rapid.”

„Drago”, asa cum il striga coechipierii sai, se pregateste intens pentru a ramane in continuare in primul 11 al Sampdoriei. ”Trebuie mentinut acelasi nivel, pentru ca daca nu esti bine pregatit fizic,esti dat la o parte foarte usor.”

Editor M.D.