DACIA Duster: Modelul Exclusiv si Schimbarile Importante Anuntate

DACIA Duster Modelul Exclusiv Schimbarile Importante Anuntate

DACIA Duster este unul dintre cele mai importante SUV-uri care este disponibil la vanzare in diverse locuri de pe glob in momentul de fata, iar asta pentru ca inregistreaza vanzari bune multumita pretului accesbiil. Ceea ce multa lume nu stie este ca DACIA Duster nu este vandut peste tot in lume sub brand-ul companiei DACIA, si ca in anumite zone de pe glob masinile sunt comercializate inclusiv sub brand-ul Renault, dar si cu denumiri destul de diferite.

DACIA Duster este vanduta in unele tari din America de Sud sub denumirea Renault Duster Oroch, iar acest model este unul tip camioneta care are are patru locuri pentru pasageri, adica e gandit in stilul camionetelor care se vand de obicei in acea zona de pe glob. DACIA Duster care este vanduta acolo este disponibila in versiuni care au motoare de 1.6 litri si 2 litri, astfel ca vorbim despre modele care sunt cu mult diferite fata de cele care sunt disponibile in Romania.

DACIA Duster: Modelul Exclusiv si Schimbarile Importante Anuntate

DACIA Duster din America de Sud va avea totusi in curand si versiuni care au motoare de 1.3 litri, si putere mai putina, insa acestea vor fi deasemenea mai ieftine decat modelele care sunt vandute in momentul de fata. Motorul care va fi folosit in aceste modele speciale ale DACIA Duster vine de la Renault Captur si este capabil sa dezvolte 170cp si 270nm, deci ofera destula putere pentru calatoriile pe care vor sa le faca oamenii, cam indiferent unde vor sa ajunga.

DACIA Duster va avea acest nou motor oferit in America de Sud pentru versiunea Oroch pentru ca el reduce emisiile de carbon in comparatie cu motoarele de 2 litri, iar modelul special din 2022 va avea disponibila si ov ersiunecu transmisie variabila. Modelul DACIA Duster care va fi lansat in 2022 in America de Sud sub brand-ul Oroch ar urma sa fie deasemenea unul facelift, actuala versiune fiind cea vanduta pana in toamna anului 2021.

DACIA Duster ar putea ajunge sa coste undeva pe la 22.500 de euro din 2022 multumita tuturor schimbarilor care vor fi implementate, un pret destul de mare, insa totusi inferior celui cerut pe modele din aceeasi gama, dar de la alti producatori.