Scandal la Barcelona, ce Spune unul dintre cei mai Imporatanti Jucatori

Scandal Barcelona Spune unul dintre Imporatanti Jucatori

Barcelona revine in centrul acentiei din cauza unuia dintre cei mai importanti jucatori ai echipei “blaugrana”, iar asta deoarece in ultimele zile acestea a avut, din pacate, un dialog acid pe retelele de socializare cu un fost director, si candidat la presedentia clubului, Toni Freixa.

Acesta din urma a dezvaluit, prin intermediul contului de pe reteaua de socializare Twitter, meniul unui fotbalist de la Barcelona intr-un restaurant, insa fara a spune numele. ”Antricot cu chipsuri, ou prajit, bere si o clatita cu Nutella. Iti poti imagina un fotbalist profesionist care mananca asa ceva?”

Putin mai tarziu, Gerard Pique a raspuns la tweet-ul lui Freixa, confirmand in acest fel ca despre el fi vorba:”Te-ai inselat cu antricot… au fost carnati. In rest totul e ok! Si acum o sa iau un gin tonic in sanatatea ta! Acum sa stergi tweet-urile, ticalosule!”. Tweet-ul a fost sters de catre Freixa la scurt timp dupa interventia lui Pique.

„Conflictul” dintre cei doi nu este la primul episod, saptamana trecuta Pique i-a mai raspuns odata lui Toni Freixa: ”Nu generalizati cu asa sunt jucatorii”, dupa ce Freixa si-a spus parerea legata de reinnoirea contractului lui Ousmane Dembele, jucator care intarzie prelungirea contractului cu Barcelona din diverse motive. ”Asa sunt jucatorii! Nici o surpriza pentru mine”, spune cel care a candidat la presedentia clubului la ultimile alegeri.

Recent, acesta a intervenit la o emisiune sportiva (”Onze”) pentru a clarifica subiectul legat de contrele avute cu fundasul Barcelonei, dar si versiunea lui despre evenimentele recente. ”Sunt aici pentru ca Pique  a rspuns la doua dintre tweet-urile mele. Ele de obicei nu sunt stiri, nu sunt foarte importante. Ceea ce am facut eu a fost sa-mi transmit ideea legata de motivul din cauz acaruia Dembele nu-si reinnoieste contractul. Putem vorbi despre aceasta problema, dar si despre dieta unui sportiv profesionist.”

Freixa a subliniat totusi ca el se afla in relatii bune cu Pique, in ciuda ultimelor mesaje. „Din partea mea, nu am nici o problema cu el, dimpotriva, am fost surprins de raspunsurile lui pentru ca am avut intotdeauna o relatie magnifica cu el si familia lui. Bunicul sau, Amador Bernabeu este o persoana pe care o admir foarte mult. Trebuie sa recunosc ca acest tweet nu trebuia publicat, si sunt constient ca ar putea fi controversat, asa ca l-am sters rapid. Nu am nici un comentariu la tweet-urile lui Pique, va trebui sa-l intrebati pe el.” a spus Freixa care a dorit ca puna capat acestui subiect.