Novak Djokovic: Declaratia HALUCINANTA a Tatalui Liderului Mondial

Novak Djokovic Declaratia HALUCINANTA Tatalui Liderului Mondial

Novak Djokovic are sanse tot mai mici sa participe la editia de acest an al Australian Open, editie care era asteptata de multi fani ai tenisului profesionist, dar care a ajuns sa fie denumita drept ”cel mai mare scandal sportiv si diplomatic din istorie”, de catre tatal tenismenului sarb.

Novak Djokovic nu a spus pre amulte, insa tatal tenismenului este foarte aspru in critici lansate la adresa oficialitatilor australiene. Astfel Srdjan Djokovic l-a comparat pe fiul sau cu ”Iisus Hristos rastignit”, afirmand si ca unii incearca acum ”sa-l crucifice, umileasca, si sa-l puna in genunchi”. Tatal campionului, prezent la Belgrad la o conferinta de presa, mai declara si ca totul ”este o lupta politica care nu are nimic de-a face cu sportul”.

Novak Djokovic era inchis intr-o camera de hotel din Melbourne, in timp ce la conferinta de presa din Belgrad a fost prezent si fratele tenismenului, acesta aratandu-si dezaprobarea fata de atitudinea avuta de oficialii australieni. El spune ca Novak nu vrea sa se intoarca, pana cand un tribunal australian va lua o decizie privire la viza sa: ”Nu vrea, pentru ca vrea dreptate si este tratat ca un criminal, si nu ca un sportiv care nu a comis nici o infractiune”.

Intoarcerea lui Novak in Europa fara o decizie a unui tribunal ar putea aduce si o interdictie pentru sarb de a mai intra in Australia. Sjrdan Djokovic mai spune ca Novak, pe care il considera a fi cel mai bun sportiv din istoria tenisului, a indeplinit toate protocoalele necesare pentru participarea la Australian Open.

Novak Djokovic ar fi, in opinia familiei marelui campion, singurul jucator important de la Australian Open caruia nu i-a fost permisa intrarea pentru a participa la turneul de Grand Slam. Acestia au reclamat ca numarul unu mondial a fost privat de valize, genti, si toate bunurile sale in toata perioada in care a fost retinut in cadrul aeroportului din Melbourne.

Novak Djokovic nu este vaccinat impotriva Coronavirus, iar cu privire la la vaccinare, purtatorul de cuvint al familiei a declarat: ”Novak este o personalitate puternica si lupta nu numai pentru el insusi, ci si pentru toti cei din aceasta lume care isi apara convingerile etice si morale”, referindu-se totodata la opozitia lui Novak Djokovic fata de vaccinul anti-COVID.

Dupa conferinta de presa a familiei, fata de Novak Djokovic si-au aratat sprijinul atat populatia sarba cat si oficialitati de la Belgrad. Astfel zeci de persoane s-au  adunat in fata cladirii Parlamentului Sarb in sprijinul tenismenului.

Editor M.D.