DACIA Duster: Noul Model EXCLUSIV Lansat in 2022 pentru Clienti

DACIA Duster Noul Model EXCLUSIV Lansat 2022 Clienti

DACIA Duster incepe anul 2022 cu o noua versiune care a fost pusa in vanzare de catre cei de la DACIA pentru clientii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care masinile sunt oricum foarte populare. Va spuneam la finalul anului trecut ca o versiune speciala a DACIA Duster numita Extreme va fi lansata de catre producatorul roman, iar acest lucru s-a intamplat, noua versiune fiind disponibila chiar de zilele trecute, cel putin in Franta, deocamdata.

DACIA Duster Extreme SE este modelul care a fost pus in vanzare in Franta de catre compania romaneasca, iar dupa cum puteti vedea din lista de preturi de mai jos, nu e un model tocmai ieftin. Versiunea aceasta speciala a DACIA Duster care este vanduta in Franta are o serie de dotari special alese pentru ca masina sa poata fi si livrata mai repede in urma plasarii unei comenzi, ceea ce pentru multi clienti poate fi exact ceea ce aveau nevoie cand vine vorba despre achizitia unei masini.

DACIA Duster: Noul Model EXCLUSIV Lansat in 2022 pentru Clienti

DACIA Duster Noul Model EXCLUSIV Lansat 2022 Clienti preturi

DACIA Duster are parte si de un design special gandit de catre DACIA si Renault, iar asta pentru ca este oferita intr-o culoare noua, Urban Grey, aceasta fiind oferita exclusiv pentru modelul Extreme SE. Per total, aceasta versiune a SUV-ului are dotarile modelului Prestige, plus noua culoare exclusiva, impreuna desigur si cu alte modificari spceiale care o fac extrem de interesanta pentru multi dintre clientii care erau in cautarea unei masini acum.

DACIA Duster este vanduta la preturi de la 19.800 de euro, deci nu e tocmai un model ieftin de SUV de la compania romaneasca, insa chiar si asa, preturile sunt surprinzator de bune pentru ceea ce ofera si alte companii. In aceste conditii, noul model special nu este chiar cel mai ieftin disponibil pentru clientii din toata Europa, dar el va fi cel mai probabil lansat si in alte tari, si cel mai probabil va inregistra vanzari bune pentru companie.

DACIA Duster va avea parte in 2022 de o reimprospatare pentru unele elemente de caroserie, dar si unele dotari, iar asta deoarece noul logo al DACIA va fi mai bine integrat in ele.