Netflix: Cele 10 Filme si Seriale LANSATE in Romania in Ianuarie 2022

Netflix Cele 10 Filme Seriale LANSATE Romania Ianuarie 2022

Netflix a lansat in luna ianuarie 10 filme si seriale noi in Romania, astfel ca daca sunteti unul dintre cei care plateste abonament pentru a vedea tot ceea ce este disponibil in cadrul platformei de streaming, iata ce e nou.

Cei de la Netflix au lansat noi filme si seriale inca din primele zile ale lunii ianuarie, dar chiar daca unele titluri sunt disponibile deja, asta nu inseamna ca s-au oprit noutatile, pentru ca vor mai veni altele noi pentru noi si saptamana viitoare.

Netflix ne spune ca saptamana aceasta a lansat sezonul al treilea al The Hook Up Plan pentru abonatii din toata Romania, iar el vine la pachet cu Pup-o, Ma! 2: Mireasa Nebuna, deci anul 2022 a inceput in forta.

Separat de acestea, Netflix a lansat deasemenea filmele Taxi Driver, Action Pack, Four to Dinner, sau The Wasteland, iar seria Rebelde si partea a 2-a din The Club sunt deasemenea disponibile, penultimul titlu fiind unul asteptat de catre multa lume.

Netflix: Cele 10 Filme si Seriale LANSATE in Romania in Ianuarie 2022

Netflix a lansat deasemenea chiar vineri seria Hype House, sezonul al doilea din Johnny Test, impreuna cu filmul Mother/Android, deci inca mai aveti ocazia de a face putin binging, daca sunteti interesati.

Hype House este o serie care ne arata putin din ceea ce se intampla in viata unor influenceri cunoscuti din SUA, cum creeaza ei continut, si ceea ce sta la baza ideilor pe care le aplica pentru a genera continut, iar unele dintre aceste lucruri se aplica si pentru ROmania.

Netflix spune ca saptamana viitoare va fi disponibil in platforma sa The House, sezonul al treilea al After Life, iar cam aici se opresc lansarile importante pana la jumatatea lunii ianuarie.

In cea de-a doua jumatate a lunii va fi lansat The Royal Treatment, partea intai a sezonului 4 din Ozark, dar si sezonul 4 al The Sinner, astfel a vor veni destule surprize interesante, insa separat de toate acestea cel mai probabil vor mai fi lansate si alte titluri mai putin importante.

Netflix nu se limiteaza doar la a adauga continut in platforma sa, ci uneori mai si elimina continut, asa ca daca exista ceva care chiar va intereseaza, si vreti sa urmariti, ar fi bine sa o faceti cat inca mai puteti.