GTA 6: Anuntul Grozav care a Bucurat Fanii din Toata Lumea

GTA 6 Anuntul Grozav Bucurat Fanii Toata Lumea

GTA 6 este urmatorul joc extrem de important pe care Rockstar Games il va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar asta vin o serie de vesti grozave pentru fanii care-l asteapta.

Mai exact, conform unui foarte cunoscut leaker care are informatii din industria jocurilor, cei de la Rockstar Games ar lucra exclusiv la productia noului titlu pentru fani.

GTA 6 ar fi prioritatea numarul unu pentru compania americana, care in ultimii ani s-a concentrat pe a “mulge” cat de mult a putut din GTA 5, insa jucatorii s-au cam saturat de asta.

In aceasta idee, concentrarea se indreapta acum spre viitorul joc, asteptat de peste 8 ani de zile de catre fani, iar dupa atat de multa asteptare, se pare ca in final ne apropiem de o posibila lansare.

GTA 6 va fi unul dintre cele mai importante jocuri pe care Rockstar Games le va lansa in perioada urmatoare, dar ramane de vazut de cat timp va fi nevoie pentru ca titlul sa fie pregatit.

Conform celor mai recente zvonuri, e posibil ca jocul sa fie anuntate la finalul acestui an si sa fie lansat la inceputul anului viitor, dar inca nu se stie 100% sigur daca lucrurile se vor si intampla asa.

Rockstar Games a inceput destul de tarziu procesul de dezvoltare al GTA 6, iar asta pentru ca GTA 5 inca este popular, deci e de asteptat ca dezvoltarea sa nu fie nici simpla, si nici rapida.

Acestea fiind spuse, asteptarea continua pentru lansarea jocului, dar e foarte posibil ca ea sa nu mai fie chiar atat de lunga.