WhatsApp: Mesajul OFICIAL pentru Miliardele de Utilizatori iPhone si Android

WhatsApp Mesajul OFICIAL Miliardele Utilizatori iPhone Android

WhatsApp transmite un mesaj oficial foarte important pentru miliardele de utilizatori de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre vesti care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor oamenilor.

Mai exact, cei de la WhatsApp le recomanda utilizatorilor sa foloseasca o metoda foarte utila prin care pot tine evidenta rezolutiilor de Anul Nou pe care si le-au stabilit inainte de a intra in 2022, si pe care si le-au propus pentru indeplinire.

WhatsApp incearca sa le ofere utilizatorilor de telefoane iPhone si Android din intreaga lume sfaturi cat mai bune pentru a putea folosi aplicatia la capacitatea sa maxima, si a putea profita de toate functiile sale.

Stiti deja ca WhatsApp a implementat multe noutati foarte utile in cadrul aplicatiei pentru telefoane si tablete, insa nu toata lumea stie cum sa le foloseasca, inclusiv pe cea despre care compania americana vorbeste in momentul de fata.

WhatsApp: Mesajul OFICIAL pentru Miliardele de Utilizatori iPhone si Android

WhatsApp ne recomanda sa folosim functia care ne permite sa marcam mesajele din conversatii, sau grupuri de conversatii, acestea fiind afisate intr-o sectiune speciala din cadrul aplicatiei.

Scopul marcarii mesajelor intr-un asemenea mod ar trebui sa ne asigure de faptul ca ele vor putea fi descoperite mult mai rapid in acea sectiune pentru a ne aduce aminte de rezolutiile de final de an, si pentru a ne aduce aminte ca ele trebuie indeplinite.

WhatsApp ofera aceasta functionalitate in toate telefoanele iPhone si Android in momentul de fata, cam indiferent ce versiune a aplicatiei pentru dispozitive ati avea, asa ca nu trebuie decat sa o cautam.

Nu conteaza cat de vechi sunt mesajele care sunt marcate de catre noi in conversatii, pentru ca de indata ce ele ajung in acea sectiune, vor ramane acolo pana cand vom decide sa le eliminam, deci nu trebuie sa ne facem prea multe griji din acest punct de vedere.

WhatsApp mai are si alte functii grozave disponibile pentru noi toti, iar incetul, cu incetul, compania din spatele platformei ni le prezinta pe toate in mod public pentru a sti ce putem utiliza.