BANCA Transilvania: Mesajul Foarte IMPORTANT, ce Trebuie sa Stie Clientii

BANCA Transilvania Mesajul IMPORTANT Trebuie Stie Clientii

BANCA Transilvania transmite un mesaj extrem de important pentru clientii din toata Romania chiar la inceput de an 2022, iar asta pentru ca vorbeste despre ceva ce ar trebui sa faca toti cei care-l utilizeaza serviciile in momentul de fata.

BANCA Transilvania vorbeste despre faptul ca oricare dintre clientii din Romania ar trebui sa se uite cu foarte mare atentie la tranzactiile care sunt facute  din conturile pe care le detin la banca acum.

Recomandarea aceasta vine in contextul in care nu de putine ori au existat probleme mari cu tranzactii dublate, sau frauduloase, in conturile unor oameni care au avut conturi la diverse banci din Romania, nu doar la aceasta.

In aceasta idee, sfaturl care vine acum este unul care nu ar trebui trecut usor cu vederea, iar asta pentru ca in baza sa ati putea descoperi in timp util orice fel de fraude care au loc in legatura cu ale voastre conturi, si le-ati putea opri.

BANCA Transilvania Mesajul IMPORTANT Trebuie Stie Clientii tranzactii

Exista cateva metode foarte simple pe care le puteti folosi pentru a verifica rapid tranzactiile care au fost facute pentru conturile voastre, iar multumita lor puteti descoperi tot ceea ce a fost transferat, fie ca ati stiut despre acea tranzactie, sau nu.  BT Pay, BT Visual Help, NeoBT, Apple Pay, Google Pay,  BT24 Mobile Banking si Internet Banking sunt cele mai la indemana metode pentru a vedea istoricul tranzactiilor, dar exista si linia de supor telefonic.

Folosindu-va de toate aceste metode, puteti sa aflati extrem de rapid daca ar trebui sa va ingrijorati, sau nu, in legatura cu o anumita tranzactie care a fost inregistrata pentru contul vostru intr-un moment, sau altul. Exista posibilitatea oricand ca prin atacuri de tip phishing diverse persoane sa obtina acces la conturile voastre si sa faca tranzactii frauduloase, asa ca este extrem de important sa fiti atenti la ceea ce se intampla pentru a nu pierde bani.

Desigur ca daca descoperiti la vreun moment dat ca exista o problema serioasa, trebuie sa anuntati imediat banca pentru a primi ajutor cu rezolvarea ei, si a recupera eventual banii pierduti, daca s-a intamplat acest lucru.