Eficienta Vaccinului Pfizer Impotriva Sindromului Inflamator Multisistemic la Copii

Eficienta Vaccinului Pfizer Sindromului Inflamator Multisistemic Copii

Eficienta vaccinului Pfizer impotriva Sindromului Inflamator Multisistemic la copiii care au varsta cuprinsa intre 12 – 18 ani este evidentiata mai jos de catre autoritatile din SUA care ne spun ca ea se ridica la nu mai putin de 91%, conform datelor pe care ei le-au dezvaluit.

“Eficiența vaccinului Comirnaty (Pfizer-BioNTech) împotriva sindromului inflamator multisistemic la copii (PIMS) în categoria de vârstă 12-18 ani este de 91%.

Studiul a fost efectuat de către CDC între 1 iulie și 9 decembrie 2021 cu datele de la 24 de spitale de pediatrie din 20 de state americane.

Toți pacienții din studiu ce au necesitat terapie intensivă au fost nevaccinați.

Vaccinul Comirnaty a fost autorizat pentru copiii între 5 și 11 ani abia din 2 Noiembrie 2021 în Statele Unite, așa că studiul este efectuat doar pe populația de 12-18 ani.

Sindromul inflamator multisistemic la copii este o patologie postinfecțioasă hiperinflamatorie severă care poate afecta multiple organe și sisteme, inclusiv inima, plămâni, creier, piele, ochi și sistemul gastrointestinal.

PIMS poate apărea, în general, la 2-6 săptămâni de la o infecție inclusiv ușoară sau asimptomatică cu virusul SARS-CoV-2.”