Netflix: Recordul Uimitor si Filmul care a Cucerit Milioane de Oameni

Netflix Recordul Uimitor Filmul Cucerit Milioane Oameni

Netflix a stabilit un record impresionant pentru o companie de streaming video la cerere, unul care nu va fi doborat prea usor, dar care ne arata totusi cat de importante sunt aceste platforme pentru utilizatorii din intreaga lume acum.

Netflix a reusit in Polonia sa adune jumatate dintre utilizatorii serviciilor de internet in platforma sa, peste 13 milioane de persoane platind un abonament lunar pentru a-I vedea continutul in momentul de fata.

Cifra este de aproape 3 ori mai mare decat cea a celui mai apropiat competitor, si de peste 3 ori mai mare fata de cea a numarului de abonati HBO care platesc pentru a vedea continutul care este disponibil in aceasta platforma concurenta.

Realizarea este una demna de multe laude pentru ca este extrem de dificil pentru o companie care furnizeaza servicii de streaming video la cerere sa adune atat de multi abonati pentru serviciile sale.

Datele pe care compania americana le inregistreaza ne arata deasemenea si cat de populare ajung sa fie serviciile de acest gen in randul oamenilor, iar pentru ca vorbim despre o tara europeana importanta, realizarea e cu atat mai impresionanta. Separat de asta, vorbim despre o alta dezvaluire extrem de interesanta, iar asta pentru ca filmul Don’t Look Up a devenit deja al doilea cel mai urmarit din cadrul platformei de streaming video.

Don’t Look Up a fost lansat chiar inainte de Craciun, iar in doar trei saptamani a reusit sa depaseasca foarte multe alte filme importante lansate de catre compania americana, dar pana la urma foarte multa lume se astepta la acest lucru. Popularitatea este data si de catre controversele care au aparut in jurul acestui film, lucru care l-a facut cu atat mai interesant pentru foarte multa lume, iar oamenii au ales sa se uite la povestea cu Leonard DiCaprio in rol principal.

2021 s-a incheiat “in stil mare” pentru compania americana, iar 2022 a inceput la fel, asa ca ramane doar sa vedem ce alte surprize majore vor mai fi anuntate de catre compania americana in cursul urmatoarelor saptamani.