Netflix: 9 Filme si Seriale Noi Lansate in Romania in Ultima Saptamana

Netflix 9 Filme Seriale Noi Lansate in Romania Ultima Saptamana

Netflix continua sa anunte surprize grozave pentru abonatii din toata Romania in aceasta perioada, iar inceputul anului 2022 a venit cu foarte multe noutati pe partea de filme si seriale pentru romanii din toata tara.

Netflix a publicat mai jos o lusta cu 11 filme si seriale noi care au fost lansate in ultima saptamana pentru abonatii din Romania, dar ofera si cateva titluri care vor fi disponibile in cursul lunii ianuarie, dar si dupa aceea, pentru noi toti in platforma.

Netflix spune ca sezonul al treilea din Undercover a fost lansat pentru toata lumea, impreuna cu Dear Mother, How I Fell in Love with a Gangster, Photocopier, sau The Journalist. Separat de acestea, sezonul 3 al Afterlife, Archive 81, Riverdance: The Animated Adventure, The House, sau This is Not a Comedy au fost lansate de catre Netflix deasemenea in cadrul platformei de streaming video la cerere, iar oricine o foloseste le poate urmari chiar de acum.

Netflix a pregatit pentru finalul lunii ianuarie lansarea filmului The Woman in The House Across the Street from The Girl in The Window, un film cu titlu foarte lung, dar legat de o alta pelicula din platforma. Mai mult decat atat, The Tinder Swindler, Through my Window si Catching Killers sunt deasemenea pregatite pentru a fi lansate in cursul urmatoarelor saptamani pentru toata lumea, insa mai avem de asteptat pana la inceputul lunii februarie pentru a le vedea.

Netflix face toate aceste lansari in timp ce in SUA si Canada a decis sa creasca preturile abonamentelor pe care le ofera pentru clientii sai, iar in Europa este de asteptat ca acelasi lucru sa se intample.

Inclusiv in Romania ar trebui sa ne gandim ca vom avea de platit mai mult pentru abonamentele platformei de streaming video la cerere in cursul lunilor urmatoare, chiar daca in mod oficial nu a fost anuntata vreo crestere de preturi, e de asteptat ca ea sa fie oferita.

Netflix mai are pregatite si alte lansari grozave pentru toata lumea, dar va fi nevoie de ceva timp pentru ca ele sa fie disponibile, asa ca trebuie doar sa avem rabdare pentru a ne putea bucura de ele.