Avertisment privind Agresivitatea Variantei Omicron a Coronavirus

Avertisment Agresivitatea Variantei Omicron Coronavirus

Varianta Omicron a Coronavirus este mult mai periculoasa decat vrea foarte multa lume sa creada, iar asta in conditiile in care studiile recente arata ca ea nu trebuie subestimata deoarece poate provoca multe cazuri grave si decese in randul oamenilor.

Autoritatile din SUA prezinta cel mai bine acest lucru prin raportarile zilnice privind decesele inregistrate, iar CNCAV ne dezvaluie tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu pericolul reprezentat de aceasta vrianta noua.

“De citit și distribuit! Peste 3.800 de decese au fost raportate în SUA în ultimele 24 de ore! Și peste 90% din decese puteau fi prevenite prin vaccinare.

Omicron poate să ucidă!

O rată de deces atât de mare s-a mai înregistrat în februarie 2021, în prima etapă a campaniei de vaccinare, când un populația din SUA era vaccinată într-un procent foarte mic.

Încă o dovadă a eficienței vaccinurilor!

Un studiu publicat ieri, 21 ianuarie 2022, prezintă beneficiile vaccinării împotriva COVID-19. Este atât de simplu de înțeles. Datele sunt colectate din perioada aprilie-decembrie 2021 și august-decembrie 2021.

În noiembrie 2021, adulții nevaccinați au, față de persoanele vaccinate cu schemă completă, avut un risc de:

  • 4 X mai mare de infecție;
  • 15 X mai mare de deces;

În noiembrie 2021, adulții nevaccinați au avut, față de persoanele vaccinate cu schemă completă și doza de rapel (booster), un risc de:

  • 13 X mai mare de infecție;
  • 68 X mai mare de deces;”