Vodafone: Important Anunt OFICIAL, ce NU Stiau Foarte Multi Clienti

Vodafone Important Anunt OFICIAL NU Stiau Multi Clienti

Vodafone transmite un foarte important anunt oficial pentru clientii sai din Romania astazi, unul pe care nu ar trebui sa il ignore pentru ca le dezvaluie ceva care poate fi extrem de benefic pentru ei acum.

Vodafone le spune celor care ii folosesc serviciile de televiziune faptul ca se pot bucura de o functie speciala care ii ajuta sa urmareasca transmisiunile care au fost facute in ultimele 7 zile in cadrul canalelor care sunt transmise de catre grupul de telecomunicatii.

Vodafone a preluat UPC in 2020, iar dupa ce a inceput imbunatatirea serviciilor pe care le oferea pentru clientii serviciilor de televiziune, decis sa implementeze inclusiv o serie de beneficii noi pentru ei. Unul dintre aceste mari beneficii este posibilitatea de a vedea inregistrari ale emisiunilor importante care au fost transmise de catre diverse canale de televiziune pe care Vodafone le are in grila, iar printre ele se numara chiar si transmisiunile sportive.

Vodafone vorbeste mai jos despre meciurile de tenis care pot fi vazute de catre clienti in format inregistrat la maxim 7 zile din momentul in care au avut loc, iar asta pentru ca operatorul are facilitatea inclusa pentru clienti. Vodafone TV este platforma prin care clientii din Romania au posibilitatea de a vedea acest continut oricand doresc, iar ideea in sine este una extrem de interesanta si utila pentru oricare dintre clientii din toata Romania in aceasta perioada.

Vodafone le ofera clientilor care au servicii de televiziune si un dispozitiv special care trebuie conectat la televizoare, prin intermediul sau putand fi vazute inregistrarile emisiunilor care sunt salvate in cloud.

Acel dispozitiv poate fi accesat inclusiv de pe telefoane prin aplicatia Vodafone TV, astfel ca in final clientii se bucura de surprize grozave pentru serviciile de care beneficiaza, iar asta este o veste excelenta pentru cei care vor mai mult de la serviciile de televiziune.

Vodafone are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie clientii care ii folosesc serviciile de televiziune, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea ce se intampla.