DACIA Duster 3: Vestile GROZAVE la care NU Sperau Multi Clienti

DACIA Duster 3 Vestile GROZAVE NU Sperau Multi Clienti

DACIA Duster 3 este una dintre cele mai asteptate masini noi de la DACIA pentru urmatorii ani, iar asta deoarece urmatoarea generatie de SUV-uri ar trebui sa le aduca tuturor clientilor schimbarile majore pe care le asteptau de multi ani.

DACIA Duster 3 va fi o revolutie pentru brand-ul romanesc, iar dupa cum prea bine stiti deja, este asteptata inclusiv lansarea unor modele speciale care sa aiba motorizare hibrida, cele complet electrice fiind totusi destul de departe.

DACIA Duster 3 va fi oferita la un moment dat intr-o versiune hibrida, dar si intr-o versiune electrica, iar conform informatiilor oferite chiar recent de catre cei de la Renault si DACIA, se pare ca aceasta tranzitie nu ar urma sa aduca si preturi mai mari pentru clienti. Planurile pentru DACIA Duster 3, dar si alte modele de masini care sunt vandute de catre grup, include oferirea de modele hibride si electrice fara ca preturile masinilor sa creasca in acest proces.

DACIA Duster 3, indiferent de modelul hibrid, sau electric, care va fi oferit, va folosi, pana la urma, tehnologii care sunt utilizate de ani de zile de catre modelele Renault existente pe piata, deci nu va fi vorba despre ceva creat special pentru masinile romanesti. Asa s-a intamplat cu mai tot ceea ce exista in momentul de fata in masinile romanesti, iar in urmatorii ani cei de la Renault si Nissan vor sa faca o serie de platforme comune pentru masinile pe care le vor vinde.

DACIA Duster 3 va fi oferita intr-o versiune hibrida, cel mai probabil, pe platforma CMF-B, cea utilizata deja pentru versiunea hibrida a Jogger, deci e posibil sa vedem inclusiv un SUV care sa functioneze cu un asemenea tip de motorizare.

Desigur ca nu se stie cand anume ar putea fi lansat acest model special, dar e clar ca exista posibilitatea ca el sa fie oferit, insa o versiune complet electrica ar putea avea nevoie de o platforma separata de la DACIA.

DACIA Duster 3 va fi prezentat in 2023, si lansat cel mai devreme in 2024, insa o versiune complet electrica si-ar putea face aparitia undeva mai aproape de 2030, moment pana la care grupul vrea sa aiba doar modele electrice la vanzare.