DIGI Romania: Anuntul Oficial care a ULUIT Milioane dintre Romani

DIGI Romania Anuntul Oficial ULUIT Milioane Romani

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra, si cel mai mare romanesc, iar modul in care face afaceri a adus acum si un anunt oficial care a uluit milioane de romani.

DIGI Romania este ce cativa ani buni grupul de telecomunicatii din Romania care are cele mai multe portari inregistrate in propria retea, ceva ce nu e usor de realizat intr-o piata in care 4 mari companii se “lupta” pentru undeva la putin peste 20 de milioane de clienti.

DIGI Romania a reusit totusi sa ofere servicii suficient de atractive pentru clientii sai din toata Romania, asa ca in 2021 a atras, prin portare, in propria retea nu mai putin de 570.000 de numere de telefon. Cifra reprezinta 54% din totalul celor 1,050 de milioane de numere numere portate intre operatorii de telecomunicatii din Romania, deci DIGI Romania a atras in reteaua sa mai multi clienti decat toti ceilalti operatori de telecomunicatii la un loc, o realizare impresionanta.

DIGI Romania Anuntul Oficial ULUIT Milioane Romani evolutie

DIGI Romania a avut parte de aceasta realizare multumita faptului ca are preturi foarte bune pentru serviciile pe care le ofera, ceva ce desigur ca nu e usor de realizat, chiar si intr-o piata precum cea din Romania. In ciuda acestui lucru, iata ca operatorul a reusit sa se impuna, in ciuda faptului ca serviciile pe care le ofera pe partea de telefonie mobila sunt departe, ca si calitate, de ceea ce este disponibil de la grupurile de telecomunicatii concurente in momentul de fata.

DIGI Romania are totusi preturi suficient de mici pentru ca foarte multi romani sa aleaga sa ii foloseasca serviciile, iar recordul din 2021 sta ca o dovada a faptului ca romanii vor servicii mai ieftine.

Calitatea pare sa fie pe locul 2 aici, dar asta nu e tocmai ceva in totalitate surprinzator, si dupa cum s-au desfasurat lucrurile in 2021, dar si dupa cum arata contextul economic al anului 2022, e posibil ca grupul sa fie deasemenea in top la portari si anul acesta.

DIGI Romania a avut in mai tot anul 2021 oferte de portare cu reducere de 50% din pretul lunar al abonamentelor pentru diverse perioade de timp, incepand anul 2022 cu fix aceeasi strategie in materie de portari.