Formula 1: Anuntul OFICIAL pentru Lewis Hamilton Inaintea Deciziei Importante

Formula 1 Anuntul OFICIAL Lewis Hamilton Deciziei Importante

Formula 1 avut avut in sezonul anterior numerioase controverse, insa finalul i-a avut in centru pe Lewis Hamilton si Max Verstappen, asta din cauza modului in care a fost stabilit castigatorul ultimei curse, dar si a campionului mondial. Dupa cum v-am spus deja in cateva randuri, Lewis Hamilton isi bazeaza continuarea carierei din Formula 1 pe felul in care FIA va hotara cu privire la plangerile facute de catre el cu privire modul in care s-a decis sezonul anterior.

Formula 1 ar putea ramane totusi fara Lewis Hamilton daca britanul nu va decide sa renunte la ideea de a nu mai continua in cazul in care FIA nu va lua o decizie favorabila in ceea ce priveste plangerile sale, situatie care este posibila oricand. In ciuda faptului ca Hamilton asteapta de ceva vreme o decizie a forului international, recent acesta a dezvaluit ca o va dezvalui pe 14 februarie, in cadrul unui eveniment organizat de organizatie, iar viitorul Formula 1 depinde de hotarare.

Formula 1 ar ramane mult mai “saraca” fara un pilot ca Lewis Hamilton, care desi se afla la final de cariera, ramane totusi unul dintre cei mai buni care inca mai concureaza pe circuitele din intreaga lume, Max Verstappen fiind singurul sau adversar real. Avand in vedere toate controversele, dar si faptul ca exista posibilitatea ca un pilot ca Hamilton sa renunte la F1, cei de la FIA au presiune uriasa pusa asupra lor, dar cu toate acestea, nu se grabesc sa ia o decizie foarte clara.

“În această etapă, nu a fost luată nicio decizie cu privire la rezultatul analizei detaliate în curs de desfășurare a evenimentelor din ultimul Grand Prix de Formula 1 Abu Dhabi. După cum s-a anunțat anterior, concluziile acestei analize detaliate vor fi prezentate la reuniunea Comisiei F1 de la Londra, pe 14 februarie, după o discuție deschisă cu toți piloții de F1 și apoi vor fi aprobate în sfârșit la reuniunea Consiliului Mondial al Sporturilor cu Motor din 18 martie din Bahrain. , sub autoritatea președintelui FIA, Mohammed Ben Sulayem.”

Lewis Hamilton ar putea totusi sa renunte la decizia sa de a se retrage din Formula 1, iar asta pentru ca, in final, FIA nu-si poate lua chiar toate deciziile in baza amenintarilor facute de catre un jucator, sau altul, ceea ce pana la urma este perfect normal. Pe de alta parte, un nou sezon al Formula 1 este deja pregatit pentru a incepe in perioada urmatoare, iar decizia pe care FIA o va dezvalui in 14 februarie ar trebui sa fie aprobata pe 18 martie,  in urma unei conferinte din Bahrain.

Formula 1 se va schimba pentru totdeauna daca Lewis Hamilton va decide sa se retraga din circuit, mai ales ca Mercedes nu are foarte multe solutii suficient de bune pentru a il inlocui, asa ca ramane de vazut ce va decide FIA, dar si ce va face pilotul.