GTA 6: Vestea care i-a SURPRINS pe Fanii Rockstar din TOATA Lumea

GTA 6 Vestea care SURPRINS Fanii Rockstar TOATA Lumea

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri din intreaga lume in momentul de fata, el fiind in dezvoltare la Rockstar Games de ceva vreme, iar in ultima vreme am aflat o multitudine de informatii cu privire la ceea ce urmeaza sa ne aduca titlul companiei americane.

GTA 6 are dezvaluite astazi cateva dintre presupusele melodii pe care le vom auzi in noul titlu al celor de la Rockstar Games in momentul in care titlul va fi lansat in mod oficial pentru toata lumea, insa desigur ca informatia este una neoficiala deocamdata.

GTA 6 are dezvaluite melodiile “Domino Dancing” de la Pet Shop Boys, “Odessa” de la Caribou, “Nonsense Youth” de la Santigold, si “Numb” de la Rihanna ft. Eminem ar urma s afie incluse in noua versiune a titlului, iar dupa cum puteti vedea, vestile sunt interesante.

GTA 6 ar urma sa aiba si o serie de melodii noi de la Dr. Dre, cel putin conform unor informatii pe care Snoop Dogg le-a dezvaluit acum cateva luni de zile, insa de atunci nu s-a mai aflat absolut nimic in legatura cu planurile companiei americane, din pacate.

GTA 6 ar trebui sa fie prezentat la finalul acestui an, si lansat anul viitor, conform celor mai optimiste zvonuri, insa realitatea este ca nu avem deocamdata o data clara de lansare pentru noul titlu al companiei americane, din pacate pentru noi.