Vodafone: Mesajul pentru MILIOANE de Clienti, ce Nu Stiu Romanii

Vodafone Mesajul MILIOANE Clienti Nu Stiu Romanii

Vodafone transmite un foarte important mesaj pentru milioane de romani din toata tara, unul despre care foarte multa lume ar trebui sa stie, mai ales ca le este transmis oamenilor ceva despre care multi nu au habar. Mai exact, cei de la Vodafone le vorbesc romanilor despre routerul Super Wi-Fi Box pe care il ofera pentru cei care activeaza servicii de internet fix prin fibra optica, iar asta pentru ca oamenii sa se bucure de viteze wireless mari pentru dispozitivele lor.

Vodafone le explica mai jos romanilor despre o functionalitate a routerelor wireless de ultima generatie, ea fiind extrem de utila pentru Wi-Fi 6, sau conexiunile ultra-rapide de internet fix. Airtime Fairness este o functie speciala a unor routere de ultima generatie care este gandita pentru a distribui in mod mai potrivit latimea de banda de internet pe care un router o are la dispozitie, iar desi Vodafone vorbeste despre sistem ca si cum ar exista doar pe routerele sale, in realitate ea exista pentru multe altele.

Vodafone: Mesajul pentru MILIOANE de Clienti, ce Nu Stiu Romanii

Vodafone explica sistemul ca unul care imparte banda de internet disponibila intre mai multe dispozitive conectate la acelasi router in functie de ceea ce se face pe fiecare dispozitiv in parte. Mai exact, un dispozitiv de pe care cineva se joaca online, sau descarca fisiere, va avea parte de o alocare preferentiala a benzii de internet in raport cu cineva care navigheaza pe internet, sau doar asculta muzica, iar Super Wi-Fi Box-ul celor de la Vodafone e capabil sa faca asta.

Vodafone spune ca routerul pe care-l ofera clientilor sai este special configurat pentru a aloca resursele de internet in functie de ceea ce face fiecare dispozitiv conectat la router, asa cum e gandit sistemul in mod normal. Aceasta functie este activata automat in routere, iar daca aveti unul de ultima generatie, in special cele cu suport pentru WiFi 6, atunci e putin probabil sa nu aveti acest sistem prezentat de catre Vodafone, iar el sa fie activat deja.

Vodafone nu e singurul operator care furnizeaza servicii de internet cu routere care au functii de acest gen, routerul pe care cei de la DIGI il ofera pentru clientii sai avand deasemenea o functie similara disponibila.