BCR Romania: Masura Importanta pentru Milioane de Romani din Tara

BCR Romania Masura Importanta Milioane Romani Tara

BCR Romania le transmite un mesaj foarte important romanilor din toata tara, nu doar clientilor sai, iar asta pentru ca a decis sa puna in aplicare o masura foarte serioasa despre care oamenii ar trebui sa stie. Mai exact, cei de la BCR Romania vorbesc despre faptul ca au incheiat un acord cu STB pentru a extinde disponibilitatea sistemului de plata cu telefonul, sau carduri contactless, a calatoriilor pentru sistemul de transport public in comun.

BCR Romania a derulat un program pilot cu cei de la STB pentru a le permite oamenilor sa plateasca in unele autobuze calatoriile pe care le-au facut, asta dupa ce si la metrou au implementat acest sistem. Acum BCR Romania spune ca a extins in mod oficial sistemul la toate autobuzele Otokar si Mercedes hibride, acestea fiind singurale care au deocamdata sistemul integrat, urmand ca el sa ajunga inclusiv in autobuzele mai vechi, dar si in trambaiele sau troleibuzele din flota STB.

BCR Romania: Masura Importanta pentru Milioane de Romani din Tara

BCR Romania spune ca oricare dintre oamenii care calatoresc cu aceste mijloace de transport in comun pot sa-si plateasca biletul folosind un card contactless, sau un telefon, smartwatch, bratara, etc. Separat de Bucuresti, cei de la BCR Romania spun ca exista alte 15 orase din tara in care sistemul este deasemenea disponibil pentru calatori, iar extinderea sa va continua pentru ca interesul vis-a-vis de disponibilitatea sa este unul destul de mare.

BCR Romania este partenerul ales de catre municipalitati pentru ca acest sistem de plati contactless sa fie implementat, dar nu este exclus ca in alte localitati sa fie implementat un alt sistem de plati de acest gen. Chiar daca aparatele de plata sunt ale celor de la BCR Romania, oricine poate face platile cu orice fel de card, inclusiv daca el este emis de catre o banca din afara Romaniei, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere in vreun fel.

BCR Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la tot ceea ce ar trebui sa stie oricine in legatura cu acest sistem care este extrem de util pentru romanii din toata tara.