DACIA Duster: Transformarea IMPORTANTA care ar Putea Alunga Clientii

DACIA Duster Transformarea IMPORTANTA Alunga Clientii

DACIA Duster este pregatita sa treaca printr-una dintre cele mai importante modificari ale gamei de masini, iar asta pentru ca revolutia celor de la Renault nu va lasa vreun brand “neatins”, ceea ce ar putea fi o veste excelenta pentru clientii DACIA. DACIA Duster este unul dintre cele mai bine vandute SUV-uri din Europa, iar asta pentru ca are o multitudine de elemente care il fac foarte atractiv pentru clienti, dar desigur ca pretul joaca un rol esential, pana la urma.

DACIA Duster, incepand cu generatia a 3-a, nu va mai fi totusi acel SUV ieftin pe care toata lumea il stia, ci din contra, va fi o masina gandita mai putin pentru a fi cat mai ieftina, si mai mult pentru a oferi o experienta cat mai buna pentru clienti. Cei de la Renault vor sa faca tranzitia aceasta de la masinile foarte ieftine la masinile care nu sunt atat de ieftine, dar ofera totusi ceva in banii pe care clientii decid sa ii plateasca pentru a le putea folosi.

DACIA Duster: Transformarea IMPORTANTA care ar Putea Alunga Clientii

DACIA Duster nu va deveni la fel de scump precum SUV-urile celor de la Renault, si nici nu va include toate dotarile pe care le au acestea, ceva logic daca ne gandim ca francezii nu vor sa mute interesul clientilor de la masinile proprii la cele ale DACIA. Chiar si asa, DACIA Duster va avea mult mai multe dotari importante la care cel mai probabil ca multi clienti doar visau, iar vestile sunt excelente, chiar daca pretul de vanzare va creste pentru masina.

DACIA Duster va fi oferit si intr-o versiune hibrida la un moment dat pana in 2030, iar acel model va fi cu siguranta foarte scump, asa cum e si normal pentru o versiune care combina motorul pe combustie interna cu unul electric. Iar din moment ce o versiune electrica a DACIA Duster ar trebui sa isi faca aparitia pe piata dupa 2030, e normal ca DACIA sa inceapa sa scumpeasca modelele in pregatirea lansarii unor versiuni care vor fi si mai scumpe.

DACIA Duster va avea mai mult ca sigur pana in momentul lansarii dezvaluite schimbarile majore pe care le va oferi pentru clientii din toata lumea, masina urmand a trece printr-o transformare importanta care va aduce si scumpiri pe masura.